Поокрадаха ми колицата

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
dinkonikolaev
Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
Двигател: PF AAM

Поокрадаха ми колицата

Мнениеот dinkonikolaev » Пон 27 окт 2008 18:42

Сутринта ставам аз весел с панел на Цдто в ръка иотива да си се кефя хем на басчето хем на количката тъкмо излизам от блока и какво гледам УЖАССССС пластмасовата бленда на предна дясна врата ЛИПСВА белите мигачи на бронята ЛИПСВАТ капачката за резервоара ЛИПСВА.Какво ги правиш такива хора не знам защо му са работи които не надвишават 50лв,в моргата има всичко блоагодарение на нея пак сам с липсващите части.Мигачите си бяха хубави яд ме е за тях :x блендата я взех от един приятел за 2 кутии цигари правеше си голва изчистен и не му трябваха а търсенето на капачка малко ме затрудни търсех или бяла или черна капачка.След половинчасово търсене се натъкнах на една по запазена капачка само че беше зелена.Не умувах много хващам шкурката търкам после с боди и черен спрей,Много ми беше интересно за какво им е моята капачка за резервоара беше направена с лъскавите лайсни които са на стоповете ми и черно фолио за стъкла :shock :shock :shock направо съм потресен толкова ли им харесва като тунинг изпълнение.Още се чудя и как са отклучили механизма за да я отворят :cry: А относно крадците или крадеца ако знаеше какво имам в багажника нямаше да му се иска да барника много много
ОФФ:имам сатър 8)
не ми се свидят 15 лева за колата ама бивали такава наглост не мога да разбера сега се сетих че имаше и парченца от белите мигачи по земята от щипките ДАНО НИКОГА ДА НЕ СИ ГИ СЛОЖИ :evil: :evil: :evil: ПИСНАЛО ми е вече от такива дребни кражби които само ме ядосват и ядосват!!!!Най много да ме накарат да дежуря с въздушната по терасата като новозагорски гларус друг начин няма за жалост:::::::::::::

Потребителски аватар
AmW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот AmW » Пон 27 окт 2008 18:45

Кво да ти кажа колега.Еб*ти шанса...
Дреме ти, и да се ядосваш и да не се ядосваш все едно.

Потребителски аватар
snupeca
Автомобил: Skoda Octavia
Двигател: ALH
Контакти:

Мнениеот snupeca » Пон 27 окт 2008 19:17

Кофти случка колега :( Тия мизерници да ги хванеш :076: та да се сетят от къде изгрява слънцето :evil: Каско имаш ли?

Потребителски аватар
Luciano
Автомобил: Golf IV
Двигател: 1.9TDI AHF
Контакти:

Мнениеот Luciano » Пон 27 окт 2008 19:32

Гледай от хубавата страна на нещата - басчето нали ти е в багажника още ;)

Потребителски аватар
dinkonikolaev

Мнениеот dinkonikolaev » Пон 27 окт 2008 19:34

еми каско не съм си правил тази година но за догодина ще правя а относно басчето бая зор ще видят докато го откачат и премъкнат хванал съм го с планки :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
bob4o
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bob4o » Пон 27 окт 2008 21:35

жалко че още има такива говеда !!! ама нали знаеш рано или късно всичко се връща !!!

zmeev_2
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zmeev_2 » Пон 27 окт 2008 23:33

bob4o написа:жалко че още има такива говеда !!!

Имало е,има ги и винаги ще ги има.

Чувството е отвратително колега няма начин,за някои хора това е решението за изкарване на пари... :roll:

Потребителски аватар
mr_bush
Автомобил: Vw Transporter T6
Двигател: 2016

Мнениеот mr_bush » Вто 28 окт 2008 0:25

Случват се и такива работи ;) Не се нервирай ;)

Потребителски аватар
connor cane
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот connor cane » Вто 28 окт 2008 9:36

Kаското в повечето случаи такива кражби не признава за щета и не ги плаща - трябва да има парчета от старата (откраднатата) част.
Това са наркоманчета или хлапета дето после тия неща ги носят по автоморгите за 5 лева. Да им изсъхнат ръчичките. :evil:

Потребителски аватар
aleksnlnl
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот aleksnlnl » Вто 28 окт 2008 10:20

е д.ба и нещасниците секи ден на някой му са откраднали нещо :evil:
Кажете как да ги спреме утре ще почнат и колите да ни крадат :cry:

Потребителски аватар
Exell
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Exell » Вто 28 окт 2008 10:28

Докато полицията не направи нещо по въпроса ще си е все така . Сега като се замисля , не са само те са виновни , прокуратурата има също вина . Става въпрос , че за последните 3-4 месеца , знам за 2-ма такива "индивиди" , които са хванати на място да крадат (единият касетофон , другият гуми с джанти :shock ) и за няколко дни пак са си вкъщи . При това положение , те си знаят , че в най-лошия случай ще ядат малко бой и пак ще си крадат необезпокоявани.

Та заключението е , че от собственика почти нищо не зависи , освен да се надява , че днес никой няма да си хареса нещо от колата му , и да се радва , че на другият ден всичко си му е по автомобила .

Потребителски аватар
dinkonikolaev

Мнениеот dinkonikolaev » Вто 28 окт 2008 16:16

много точно казано но нали знаете то в държавата като може да се кара по тънката лайсна на всеки му е лесно :( Днес комшиите ми се усмихват и аз като се запених и им викам тука вече набарам ли някой хващам го и в мазето вразвам го на едната греда и гол и вода да видим до къде ще я изкара и те като ме изпогледаха накриво :lol: след този кратък диалог с ПРИЯТНИТЕ за мен комшии гледам в градината от едната страна мрежата виси откраднали телта с която е вързана мрежата :cry: е тва вече ми е много смешно и аз пък и се присмях като сложих аломиниева тел а не медна :lol: :lol: :lol: Има един лаф който много уважавам:
"Щом манго има клещи защо да си гори ръцете"
ОФФ:извинявам се ако съм засегнал някой поздрави

Върни се в “ОФФ-Топик - други”