Пазете пешеходците моля

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
CellNet ™
Sheriff
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Пазете пешеходците моля

Мнениеот CellNet ™ » Сря 23 ное 2005 13:36

Щот :?
Две коли убиха наша студентка в американския град Съмървил

22-годишната Боряна Дамянова била последна година в университета "Tufts"
23.11.2005
Българската студентка Боряна Дамянова е загинала след като била блъсната от две коли вчера вечерта, предаде електронното издание на вестник "Бостън глоуб".

Момичето се разхождало в градчето Самървил и в момента на катастрофата било на оживено кръстовище.

Дамянова е от София на 22 години, студентка последна година в университета "Tufts".

След дипломирането си през май планирала да се занимава с корпоративно право, пише изданието.

Според информацията на полицията шофьорите не са употребили алкохол преди инцидента.

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Сря 23 ное 2005 20:07

Пфу оная вечер един пиян залиташе с тъмни дрехи по средата на улицата ...... брррр като се сетя ......... добре че го видях...........

Потребителски аватар
gti
Автомобил: MK4 R32
Двигател: BFH 2003
Контакти:

Мнениеот gti » Сря 23 ное 2005 20:09

Доказателство,че дори и в чужбина българина няма никаква култура на пътя или около него.

Потребителски аватар
Jerom
Автомобил: Golf II
Двигател: RF
Контакти:

Мнениеот Jerom » Сря 23 ное 2005 20:12

Ами днес...карам си в локалното преди метро1 и неква както ви ходи решава да пресече от най-ляво в най дясно без да погледне дали идва кола :shock: добре че се усетих от далече кво ше направи...(ама май не беше нормална...)

Потребителски аватар
paro_k
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот paro_k » Сря 23 ное 2005 21:29

Jerom написа:...(ама май не беше нормална...)

Пешеходец нормален няма :wink: , ама трябва да се внимава и да се пазят.

Потребителски аватар
madcap
Кенанския лъв
Автомобил: 1990 VW Golf 2
Двигател: APP turbo
Контакти:

Мнениеот madcap » Сря 23 ное 2005 21:34

по некаф път мноо ме изнервят , ама се търпи ,
то имаше една приказка ," пази се и ти , да те пази и Господ " или не6то такова ,
одеве ходих тук до едно село , и некав една Жигула , като тръгна срещу мене , едва не катастрофирахме, сугорно се беше надранкал
да ги е............. в .....................

Потребителски аватар
Jerom
Контакти:

Мнениеот Jerom » Сря 23 ное 2005 21:42

paro_k написа:
Jerom написа:...(ама май не беше нормална...)

Пешеходец нормален няма :wink: , ама трябва да се внимава и да се пазят.
Мисълта ми беше че май имаше някво увреждане (май паралич или нещо такова...)

Потребителски аватар
milkinis
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот milkinis » Чет 01 дек 2005 22:02

Пичове, а случвало ли ви се е както си крате и пред вас на средата на платното некъв пиян спи Shocked . На мене това ми се случи преди около месец когато се бях прибрал замалко. Та карам си аз колата и гледам в насрещното платно някаква купчинка и си викам пак някой селяндур си е изхвърлил л*****а по средата на пътя. Понаближих и това се оказа някакъв пиян чичка ,който най спокойно си спинкаше на шосето :horror: . Бях с още двама приятели и спряхме и го преместихме на тротоара да си доспи ,а оня ми ти изрод вика: ''Момчета, ако спя на средата на пътя на ме закачайте.'' Ей тогава полудях. То такъв Господ го е наказал достатъчно ,но защо и някой друг трябва да загазва покрай него. Добре ,че в Хисаря движението вечер е меко казанооо няма такова. Брей разни хора -разни идиоти Screwy

Потребителски аватар
Jerom
Контакти:

Мнениеот Jerom » Чет 01 дек 2005 22:18

bat_milko написа:...
бате това ми се случи тука в Кокаляне точно във вторник :shock: :shock: :shock: след един завой некъв напил се като :censored: :censored: :censored: си легнал на средата на пътя във възможно най-неосветения участък :shock: а аз не съм с голфа ами с на баща ми вартбурга :shock: видях го в последния момент и за малко да се пречукам заради тая утрепка (на вартбурга му държат 2 от 4 колела... mhihi mhihi mhihi ) а като си помисла че за малко щях да му изкарам червата по улицата :? :? :? абе ужас...

Потребителски аватар
group®
Темерут
Автомобил: Passat B8 Alltrack
Двигател: DFCA

Мнениеот group® » Чет 01 дек 2005 22:27

gti написа:Доказателство,че дори и в чужбина българина няма никаква култура на пътя или около него.

недей така бе колега! момичето е починало, а ти за културата и говориш, че даже и глобални изводи вадиш :!: без лоши чувства ти го казвам - това си е трагедия и се случва на всякакви хора, от всички държави и с всякаква култура

П.С. хората и там си пресичат къде им падне и луди шофьори има

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Чет 01 дек 2005 22:31

bat_milko написа:...

пияния и Господ го пази :)

Потребителски аватар
rado_mit
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот rado_mit » Пет 02 дек 2005 10:50

bat_milko написа:Пичове, а случвало ли ви се е както си крате и пред вас на средата на платното некъв пиян спи Shocked . На мене това ми се случи преди около месец когато се бях прибрал замалко. Та карам си аз колата и гледам в насрещното платно някаква купчинка и си викам пак някой селяндур си е изхвърлил л*****а по средата на пътя. Понаближих и това се оказа някакъв пиян чичка ,който най спокойно си спинкаше на шосето :horror: . Бях с още двама приятели и спряхме и го преместихме на тротоара да си доспи ,а оня ми ти изрод вика: ''Момчета, ако спя на средата на пътя на ме закачайте.'' Ей тогава полудях. То такъв Господ го е наказал достатъчно ,но защо и някой друг трябва да загазва покрай него. Добре ,че в Хисаря движението вечер е меко казанооо няма такова. Брей разни хора -разни идиоти Screwy

... твами се случи преди 7-8 г. .. е това време е било :!: .. студено демек .. защото си спомням че бях с "ДАКЩАЙНКИ-те" .. :twisted: .. и го изкарах от платното с ритници .. :twisted: :twisted: :twisted:

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Пет 02 дек 2005 14:46

Red_Jetta написа:бях забравил да ви споделя:

друга опасност е да ти подхвърлят цигане пред колата. повярвайте ужасно е, и обикновено е така режисирано, че малък е шанса за реакция. бях чувал но не можех да повярвам, че това е възможно. случи ми се и повярвах.
ВНИМАВАЙТЕ В ЦИГАНСКИТЕ МАХАЛИ, особено при разминаване!!!

Shocked :horror: :shock: И каква е целта на упражнението?

Потребителски аватар
Стиви Джи
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Стиви Джи » Пет 02 дек 2005 14:53

Целта на заниманието е докато ти се шашнаш и изкачаш да видиш кво става, други сестрички ти взимат квото си оставил без надзор в колата. Една приятелка го отнесе така и то не в циганска махала, а в Хаджи Димитър (май).

Върни се в “ОФФ-Топик - други”