Две коли убиха наша студентка в американския град Съмървил
22-годишната Боряна Дамянова била последна година в университета "Tufts"
23.11.2005
Българската студентка Боряна Дамянова е загинала след като била блъсната от две коли вчера вечерта, предаде електронното издание на вестник "Бостън глоуб".
Момичето се разхождало в градчето Самървил и в момента на катастрофата било на оживено кръстовище.
Дамянова е от София на 22 години, студентка последна година в университета "Tufts".
След дипломирането си през май планирала да се занимава с корпоративно право, пише изданието.
Според информацията на полицията шофьорите не са употребили алкохол преди инцидента.
Пазете пешеходците моля
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- CellNet ™
- Sheriff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Пазете пешеходците моля
Щот
- madcap
- Кенанския лъв
- Автомобил: 1990 VW Golf 2
- Двигател: APP turbo
- Контакти:
по некаф път мноо ме изнервят , ама се търпи ,
то имаше една приказка ," пази се и ти , да те пази и Господ " или не6то такова ,
одеве ходих тук до едно село , и некав една Жигула , като тръгна срещу мене , едва не катастрофирахме, сугорно се беше надранкал
да ги е............. в .....................
то имаше една приказка ," пази се и ти , да те пази и Господ " или не6то такова ,
одеве ходих тук до едно село , и некав една Жигула , като тръгна срещу мене , едва не катастрофирахме, сугорно се беше надранкал
да ги е............. в .....................
- milkinis
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Пичове, а случвало ли ви се е както си крате и пред вас на средата на платното некъв пиян спи Shocked . На мене това ми се случи преди около месец когато се бях прибрал замалко. Та карам си аз колата и гледам в насрещното платно някаква купчинка и си викам пак някой селяндур си е изхвърлил л*****а по средата на пътя. Понаближих и това се оказа някакъв пиян чичка ,който най спокойно си спинкаше на шосето
. Бях с още двама приятели и спряхме и го преместихме на тротоара да си доспи ,а оня ми ти изрод вика: ''Момчета, ако спя на средата на пътя на ме закачайте.'' Ей тогава полудях. То такъв Господ го е наказал достатъчно ,но защо и някой друг трябва да загазва покрай него. Добре ,че в Хисаря движението вечер е меко казанооо няма такова. Брей разни хора -разни идиоти Screwy
. Бях с още двама приятели и спряхме и го преместихме на тротоара да си доспи ,а оня ми ти изрод вика: ''Момчета, ако спя на средата на пътя на ме закачайте.'' Ей тогава полудях. То такъв Господ го е наказал достатъчно ,но защо и някой друг трябва да загазва покрай него. Добре ,че в Хисаря движението вечер е меко казанооо няма такова. Брей разни хора -разни идиоти Screwy- Jerom
- Автомобил: Golf II
- Двигател: RF
- Контакти:
бате това ми се случи тука в Кокаляне точно във вторникbat_milko написа:...
си легнал на средата на пътя във възможно най-неосветения участък
) а като си помисла че за малко щях да му изкарам червата по улицата - group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
gti написа:Доказателство,че дори и в чужбина българина няма никаква култура на пътя или около него.
недей така бе колега! момичето е починало, а ти за културата и говориш, че даже и глобални изводи вадиш
П.С. хората и там си пресичат къде им падне и луди шофьори има
- rado_mit
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
bat_milko написа:Пичове, а случвало ли ви се е както си крате и пред вас на средата на платното некъв пиян спи Shocked . На мене това ми се случи преди около месец когато се бях прибрал замалко. Та карам си аз колата и гледам в насрещното платно някаква купчинка и си викам пак някой селяндур си е изхвърлил л*****а по средата на пътя. Понаближих и това се оказа някакъв пиян чичка ,който най спокойно си спинкаше на шосето. Бях с още двама приятели и спряхме и го преместихме на тротоара да си доспи ,а оня ми ти изрод вика: ''Момчета, ако спя на средата на пътя на ме закачайте.'' Ей тогава полудях. То такъв Господ го е наказал достатъчно ,но защо и някой друг трябва да загазва покрай него. Добре ,че в Хисаря движението вечер е меко казанооо няма такова. Брей разни хора -разни идиоти Screwy
... твами се случи преди 7-8 г. .. е това време е било
- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
Red_Jetta написа:бях забравил да ви споделя:
друга опасност е да ти подхвърлят цигане пред колата. повярвайте ужасно е, и обикновено е така режисирано, че малък е шанса за реакция. бях чувал но не можех да повярвам, че това е възможно. случи ми се и повярвах.
ВНИМАВАЙТЕ В ЦИГАНСКИТЕ МАХАЛИ, особено при разминаване!!!
Shocked
Върни се в “ОФФ-Топик - други”