Ludia написа:vaskoto1 написа:съди ги.
ти си изряден и нямат право да те ощетяват!
ако ми го приложат-ще ги поцепя!
плащам като поп и да ми се правят на интересни-да си оправят бакиите! аз какво съм крив?
или да ме обезщетят-да ми плащат тока!
Васко кой да съдя? топлофикация ли?
ceza написа:Откъде мога да проверя дали и моя блок е така, защото и аз нямам парно сега, а съседното блокче има. Преди време нали спираха топлата вода и тогава проверих някакви списъци, но нямаше там моя блок, сега не знам дали на базата на нещо друго е, но парно нямам деба.
vaskoto1 написа:Ludia написа:vaskoto1 написа:съди ги.
плащам като поп и да ми се правят на интересни-да си оправят бакиите! аз какво съм крив?
разбира се!
плащал ли си? плащал си!
редовно ли? редовно!
нямат право да те ощетяват, защото не могат да си оправят собствените бакии! тебе слабо те интересува кой си е плащал и кой не, при положение че ти си изряден!
цялото парно в моя апартамент го направихме 3-ма човека точно за 3 дена бойлера също е вързан и винаги има топла вода и вече 2-ра зима проблеми никаквиLudia написа:stanko_g написа:много е гадно така... ти да го ядеш заради другите ей там едно парно с камина в целия апартамент и се откачай от тия![]()
![]()
![]()
да бе, сега тепърва да правя камина
абе стига бе човек.... аз съм в СОФИЯ къде да държа въглища и дърва? в мазето ???stanko_g написа:цялото парно в моя апартамент го направихме 3-ма човека точно за 3 дена бойлера също е вързан и винаги има топла вода и вече 2-ра зима проблеми никаквиLudia написа:stanko_g написа:много е гадно така... ти да го ядеш заради другите ей там едно парно с камина в целия апартамент и се откачай от тия![]()
![]()
![]()
да бе, сега тепърва да правя камина
Ludia написа:Оказа се че няма да имам парно тази зима защото н брой комшии от входа не са си платили парното от няколко сезона насам.... и сега 5-6 изрядни апартамента ще седиме на студено заради чужди задължения..... БЕСЕН СЪМ![]()
![]()
vaskoto1 написа:Ludia написа:vaskoto1 написа:съди ги.
разбира се!
плащал ли си? плащал си!
редовно ли? редовно!
нямат право да те ощетяват, защото не могат да си оправят собствените бакии! тебе слабо те интересува кой си е плащал и кой не, при положение че ти си изряден!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 35 госта