Без парно тази зима...
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
Без парно тази зима...
Оказа се че няма да имам парно тази зима защото н брой комшии от входа не са си платили парното от няколко сезона насам.... и сега 5-6 изрядни апартамента ще седиме на студено заради чужди задължения..... БЕСЕН СЪМ

- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
Ludia написа:vaskoto1 написа:съди ги.
ти си изряден и нямат право да те ощетяват!
ако ми го приложат-ще ги поцепя!
плащам като поп и да ми се правят на интересни-да си оправят бакиите! аз какво съм крив?
или да ме обезщетят-да ми плащат тока!
Васко кой да съдя? топлофикация ли?
разбира се!
плащал ли си? плащал си!
редовно ли? редовно!
нямат право да те ощетяват, защото не могат да си оправят собствените бакии! тебе слабо те интересува кой си е плащал и кой не, при положение че ти си изряден!
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
ceza написа:Откъде мога да проверя дали и моя блок е така, защото и аз нямам парно сега, а съседното блокче има. Преди време нали спираха топлата вода и тогава проверих някакви списъци, но нямаше там моя блок, сега не знам дали на базата на нещо друго е, но парно нямам деба.
в страницата на топлофикация май, или в дружеството за топлинно счетоводство... абе пиши в гугъл сметки за парно....
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
vaskoto1 написа:Ludia написа:vaskoto1 написа:съди ги.
плащам като поп и да ми се правят на интересни-да си оправят бакиите! аз какво съм крив?
разбира се!
плащал ли си? плащал си!
редовно ли? редовно!
нямат право да те ощетяват, защото не могат да си оправят собствените бакии! тебе слабо те интересува кой си е плащал и кой не, при положение че ти си изряден!
ами не съм сигурен, че ще имам осонвание да съдя.... аз че съм плащал - така е, но това е мое ЗАДЪЛЖЕНИЕ. Те сега се явяват частник, който решава на кой да си дава услугите
- stanko_g
- Автомобил:
- Двигател:
цялото парно в моя апартамент го направихме 3-ма човека точно за 3 дена бойлера също е вързан и винаги има топла вода и вече 2-ра зима проблеми никаквиLudia написа:stanko_g написа:много е гадно така... ти да го ядеш заради другите ей там едно парно с камина в целия апартамент и се откачай от тия![]()
![]()
![]()
да бе, сега тепърва да правя камина
- snupeca
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: ALH
- Контакти:
Тва с общите сметки е бати простотията според мен
Не виждам как нещата ще се оправят, ако се спре парното и на редовните платци - тея дето не са платили до сега дали ще си платят след спирането - не ми се вярва
Ощетени ще са само редовните платци, и проблема няма да се реши, а ще се задълбочи според мен 

- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
абе стига бе човек.... аз съм в СОФИЯ къде да държа въглища и дърва? в мазето ???stanko_g написа:цялото парно в моя апартамент го направихме 3-ма човека точно за 3 дена бойлера също е вързан и винаги има топла вода и вече 2-ра зима проблеми никаквиLudia написа:stanko_g написа:много е гадно така... ти да го ядеш заради другите ей там едно парно с камина в целия апартамент и се откачай от тия![]()
![]()
![]()
да бе, сега тепърва да правя камина
- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
Re: Без парно тази зима...
Ludia написа:Оказа се че няма да имам парно тази зима защото н брой комшии от входа не са си платили парното от няколко сезона насам.... и сега 5-6 изрядни апартамента ще седиме на студено заради чужди задължения..... БЕСЕН СЪМ![]()
![]()
- Споко ще ти го пуснат
- Luciano
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9TDI AHF
- Контакти:
vaskoto1 написа:Ludia написа:vaskoto1 написа:съди ги.
разбира се!
плащал ли си? плащал си!
редовно ли? редовно!
Адаш, така е. Ама той си е платил сметките, а не си е предплатил за идната зима...Така разсъждавам аз, не знам колко вярно..
Върни се в “ОФФ-Топик - други”