Здравейте колеги,
Та ето и моята история. Паркирам си както всеки ден на трети етаж в Бизнес Парк София - Сграда 11, където паркинга ми е платен, охраняем с видео наблюдение. И при такива условия не си свалям панела на CD-то. До днес нямах проблеми, но ето че тази вечер отивам до колата и тя отключена гледам няма ми CD-то. Сигнализирам на охраната, видео записа няма нищо: "Камерата не мятала до там!". Обаче врата ми срязана точно над ключалката. Ползвам Бонус Каско от Булстрад. Това май се води с неизвестен извършител и трябва да си платя 20% от таксата, които не платих при сключването му. Някой може ли да ми каже как се ремонтира такова чудо, не знам дали изобщо трябва да сменям нещо понеже централното си работи. Вратата не съм я закачал понеже очаквах от полицията да я разгледат да вземат отпечатъци, но уви. Писах ли писах обяснения и нищо повече. Всякакви съвети са добре дошли. Ей сега качвам снимка на поражението.
Снимка1
Снимка2

Разбита ключалка на дясна врата
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- nurv
- Автомобил: Audi A6
- Двигател: ALF
Разбита ключалка на дясна врата
Последна промяна от nurv на Вто 18 ное 2008 21:45, променено общо 1 път.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
То видеонаблюдението и да мята дотам нямат право да ти дадат никаква информация....иначе вероятно ако не една то някоя друга камера обхваща дори периферно твоето място....а и все някой е минал с остскубнат плеър под ръка под някоя от камерите...а ако не е значи знае какво гледат....поне нали с това се занимавам и ми е ясно как стават нещата с камерите
Иначе аз преди време имах странната случка един човек с един камион да ми отнесе огледалото на един Шел и после да ми тегли една майна и да избяга....аз си бях спрял а той отпре огледалото като тръгваше.Не успях да видя номера ама хората дето ми зареждаха колаиа видяха какво се случи....единия от тях отиде и извади от записа само номера на камиона на едно листче и ми го даде като каза да не казвам а да кажа,че съм го видял и запомнил,иначе камерите си били за тяхни нужди и без съдебна заповед нямали право да дават записи или да свалят информация от тях без писмена заповед....та така за камерите и вероятно това е била причината да не искат да ти кажат или покажат нищо.Натисни им шефовете ама побързай защото повечето устройства по такива паркинзи държат записи най-много 2-3 дни и после пише нови отгоре..не им се инвсетира в по-дълготраен архив на видеоматериал.
Успех!

Иначе аз преди време имах странната случка един човек с един камион да ми отнесе огледалото на един Шел и после да ми тегли една майна и да избяга....аз си бях спрял а той отпре огледалото като тръгваше.Не успях да видя номера ама хората дето ми зареждаха колаиа видяха какво се случи....единия от тях отиде и извади от записа само номера на камиона на едно листче и ми го даде като каза да не казвам а да кажа,че съм го видял и запомнил,иначе камерите си били за тяхни нужди и без съдебна заповед нямали право да дават записи или да свалят информация от тях без писмена заповед....та така за камерите и вероятно това е била причината да не искат да ти кажат или покажат нищо.Натисни им шефовете ама побързай защото повечето устройства по такива паркинзи държат записи най-много 2-3 дни и после пише нови отгоре..не им се инвсетира в по-дълготраен архив на видеоматериал.
Успех!
- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Това ти казах....задвеижи се навреме понеже иначе има шанс докато дойде време да се рови в записите тях вече да ги няма....което е в пълна изгода на тези,дето охраняват паркинга...няма записи и не може да се види нищо какво е ставало,кой е бил за кафе,кой за вафли и кой през това време е разтарашвал и кой е гледал сериала вместо видеомонитора (на повечето места,където съм правил видеонаблюдение с цел охрана това се случва накрая).
Успех!
Успех!
- sharky4455
- Автомобил:
- Двигател:
Явно колеги, това е някаква нова система за разбиване на коли, понеже и аз пострадах по същия начин, паркирах на един паркинг близо до мола и само за 15мин. колкото да взема приятелката ми от работа и двете ми врати бяха надупчени под бравите и специално под ключалките, като с отверка и пенеже в България дори крадците са некадарни ми счупиха стъклото, щото явно системата не им е сработила! И на всичкото отгоре цялата работа станала понеже си бях забравил кутйиката от панела в джоба на вратата...така е тука дори и платените паркинги са платени само доката не им дадеш парите, после няма записи, пазача е заспал или някаква друга простотия! Айде ако някой има опит с отстраняването на тея дупки, да каже, защото не ми се купуват две цели врати, до следващия път, когато някой друг калъф няма да реши да рови с отверка по вратата ми!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”