Разбита ключалка на дясна врата

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
nurv
Автомобил: Audi A6
Двигател: ALF

Разбита ключалка на дясна врата

Мнениеот nurv » Вто 18 ное 2008 21:37

Здравейте колеги,
Та ето и моята история. Паркирам си както всеки ден на трети етаж в Бизнес Парк София - Сграда 11, където паркинга ми е платен, охраняем с видео наблюдение. И при такива условия не си свалям панела на CD-то. До днес нямах проблеми, но ето че тази вечер отивам до колата и тя отключена гледам няма ми CD-то. Сигнализирам на охраната, видео записа няма нищо: "Камерата не мятала до там!". Обаче врата ми срязана точно над ключалката. Ползвам Бонус Каско от Булстрад. Това май се води с неизвестен извършител и трябва да си платя 20% от таксата, които не платих при сключването му. Някой може ли да ми каже как се ремонтира такова чудо, не знам дали изобщо трябва да сменям нещо понеже централното си работи. Вратата не съм я закачал понеже очаквах от полицията да я разгледат да вземат отпечатъци, но уви. Писах ли писах обяснения и нищо повече. Всякакви съвети са добре дошли. Ей сега качвам снимка на поражението.
Снимка1
Снимка2

Последна промяна от nurv на Вто 18 ное 2008 21:45, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
draculas
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот draculas » Вто 18 ное 2008 21:40

Не знам за вратата, ама осъди фирмата дето охранява там...

Потребителски аватар
nurv

Мнениеот nurv » Вто 18 ное 2008 21:53

Мисля си го. Утре ще говоря с шефовете понеже на със сигурност още един колега му е задигнат player. Нямам думи, а колко пари се дават за тия места на този СИГУРЕН паркинг.

Потребителски аватар
Милослав
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Милослав » Вто 18 ное 2008 21:56

Баси, това си е сериозно бре - баси платения паркинг - съди ги.
За какво им се плаща !?

Потребителски аватар
nurv

Мнениеот nurv » Вто 18 ное 2008 22:02

Милослав написа:Баси, това си е сериозно бре - баси платения паркинг - съди ги.
За какво им се плаща !?

Утре ще ги питам. Доколкото си познавам шефовете няма да остане така.

Потребителски аватар
bobi_robi
Автомобил: Passat Б8
Двигател: DFHA 2021
Контакти:

Мнениеот bobi_robi » Вто 18 ное 2008 22:23

Ех мамка им... и там ли се научиха лелеее. Аз пък разговарах с шефката да ми обезбеди едно место с/у 80лв. на месец ама като видях снимките нема да стане, да е*а и нещастните копелдаци...
Съжалявам колега за случилото се, гадна работа майната на CD-то но те са унищожили вратата...

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Вто 18 ное 2008 22:26

според мен,в цялата работа е замесена охраната :idea:

Потребителски аватар
nurv

Мнениеот nurv » Вто 18 ное 2008 23:02

LILO&STICH написа:според мен,в цялата работа е замесена охраната :idea:

Това ми мина и на мен през главата, обаче как да го докажа....

Потребителски аватар
bobi_robi
Автомобил: Passat Б8
Двигател: DFHA 2021
Контакти:

Мнениеот bobi_robi » Вто 18 ное 2008 23:29

Как... нали са некакви чичковци и лелки охраната на целия Б.П. Хвани некой почерпи го, след това го помоли учтиво и виж какво ще стане, ако не иска, тогава показваш си зъбите и може да успее...
М/у то може и да са тия дето почистват Б.П. напоследък доста роми са се насадили наоколо...

Потребителски аватар
zfa159
Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zfa159 » Вто 18 ное 2008 23:38

То видеонаблюдението и да мята дотам нямат право да ти дадат никаква информация....иначе вероятно ако не една то някоя друга камера обхваща дори периферно твоето място....а и все някой е минал с остскубнат плеър под ръка под някоя от камерите...а ако не е значи знае какво гледат....поне нали с това се занимавам и ми е ясно как стават нещата с камерите :)
Иначе аз преди време имах странната случка един човек с един камион да ми отнесе огледалото на един Шел и после да ми тегли една майна и да избяга....аз си бях спрял а той отпре огледалото като тръгваше.Не успях да видя номера ама хората дето ми зареждаха колаиа видяха какво се случи....единия от тях отиде и извади от записа само номера на камиона на едно листче и ми го даде като каза да не казвам а да кажа,че съм го видял и запомнил,иначе камерите си били за тяхни нужди и без съдебна заповед нямали право да дават записи или да свалят информация от тях без писмена заповед....та така за камерите и вероятно това е била причината да не искат да ти кажат или покажат нищо.Натисни им шефовете ама побързай защото повечето устройства по такива паркинзи държат записи най-много 2-3 дни и после пише нови отгоре..не им се инвсетира в по-дълготраен архив на видеоматериал.
Успех!

Потребителски аватар
nurv

Мнениеот nurv » Вто 18 ное 2008 23:48

Писах на офис мейла. Оказа се, че няколко колеги са с разбити коли също. Паркинг на 6-8 етажа и на 3-4 са вършали яко. Определено утре ще се разправяме. Мой дълг е да не оставя нещата да се потулят просто така.

Потребителски аватар
zfa159
Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zfa159 » Сря 19 ное 2008 0:33

Това ти казах....задвеижи се навреме понеже иначе има шанс докато дойде време да се рови в записите тях вече да ги няма....което е в пълна изгода на тези,дето охраняват паркинга...няма записи и не може да се види нищо какво е ставало,кой е бил за кафе,кой за вафли и кой през това време е разтарашвал и кой е гледал сериала вместо видеомонитора (на повечето места,където съм правил видеонаблюдение с цел охрана това се случва накрая).
Успех!

Потребителски аватар
Bordiur
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Bordiur » Сря 19 ное 2008 8:18

Мойта по абсолютно същия начин, само че на цариградско.
И щетите са доста по малки има само дупчица колко от отверка.
Много лошо колега. Ако може сподели колко са ти дали от каското по - късно да вида дали има нужда да хаба нерви за 30 лв.?

Потребителски аватар
Glove
Автомобил: VW Golf MK2 GTI
Двигател: AUM

Мнениеот Glove » Сря 19 ное 2008 8:33

А при насилствено отваряне на врата винаги се оставят отпечатъци, това ри е другия коз, но ако излезе нещо де. И както каза колегата zfa159 камерите винаги се правят така че да се гледат една друга.

Потребителски аватар
sharky4455
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sharky4455 » Сря 19 ное 2008 9:52

Явно колеги, това е някаква нова система за разбиване на коли, понеже и аз пострадах по същия начин, паркирах на един паркинг близо до мола и само за 15мин. колкото да взема приятелката ми от работа и двете ми врати бяха надупчени под бравите и специално под ключалките, като с отверка и пенеже в България дори крадците са некадарни ми счупиха стъклото, щото явно системата не им е сработила! И на всичкото отгоре цялата работа станала понеже си бях забравил кутйиката от панела в джоба на вратата...така е тука дори и платените паркинги са платени само доката не им дадеш парите, после няма записи, пазача е заспал или някаква друга простотия! Айде ако някой има опит с отстраняването на тея дупки, да каже, защото не ми се купуват две цели врати, до следващия път, когато някой друг калъф няма да реши да рови с отверка по вратата ми!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”