Така описвам на кратко ситуацията: На Връщане от Кюстендил решаваме да минем през Бобов дол и преди него от дясно има бензиностанция заради която е сложено ограничение 50 който знак е 3-ти(най-отдолу) и не съм го видял при което скритата патрулка след бензиностанцията ме спира с 45км над ограничението и така до тука,написаха ми акт при което написах възражение че ограничението отпада при крастовището(демек входа и изхода на бензиностанцията ги водя като крастовище защото при тях маркировката беше прекъсната.Незнам дали е правилно.)и другото че патрулния автомобил беше скрит острани на бензиностанцията зад храсти и някви дръвчета.Та 2-ма колеги от форума (Bomber и BeckoTDI ) ми споменаха че извън градцко не можело да се намали от 90км директно на 50 преди това трябва да има знак който да ограничава 1-во до 60 или 70 и след това 50 ??? ако някой знае да има такова нещо ако може да цитирам точния член за да го напиша в възражението. И другото че нямало право да се слагат повече от 3 знака на едно място или нещо такова ще бъда благодарен ако някой знае или е писал подобно възражение да ми обясни горе-долу кво се пише благодаря предварително.Ако нещо не е ясно ще дообясна.
Нека да помогнем на scotty за да оспее на време да обжалва.Търся члена за постепенното намиране на скороста но немога да го намеря

.Оказва се че ако полицай с ТР4 ти изскочи от храстите,както е описано,нарушава т.7 от методическите указания за експлоатация на радарното устройство(радара да е неподвижно закрепен).На твое място бих опитал по тази линия,пък и бобовдолските катаджии не са чак дотам грамотни та да напишат цял акт правилно,което също е основание за падане мисля.