Така описвам на кратко ситуацията: На Връщане от Кюстендил решаваме да минем през Бобов дол и преди него от дясно има бензиностанция заради която е сложено ограничение 50 който знак е 3-ти(най-отдолу) и не съм го видял при което скритата патрулка след бензиностанцията ме спира с 45км над ограничението и така до тука,написаха ми акт при което написах възражение че ограничението отпада при крастовището(демек входа и изхода на бензиностанцията ги водя като крастовище защото при тях маркировката беше прекъсната.Незнам дали е правилно.)и другото че патрулния автомобил беше скрит острани на бензиностанцията зад храсти и някви дръвчета.Та 2-ма колеги от форума (Bomber и BeckoTDI ) ми споменаха че извън градцко не можело да се намали от 90км директно на 50 преди това трябва да има знак който да ограничава 1-во до 60 или 70 и след това 50 ??? ако някой знае да има такова нещо ако може да цитирам точния член за да го напиша в възражението. И другото че нямало право да се слагат повече от 3 знака на едно място или нещо такова ще бъда благодарен ако някой знае или е писал подобно възражение да ми обясни горе-долу кво се пише благодаря предварително.Ако нещо не е ясно ще дообясна.
Нека да помогнем на scotty за да оспее на време да обжалва.Търся члена за постепенното намиране на скороста но немога да го намеря