С камера не става фокуса. По-скоро да се вижда камерата да създаваш респект, но който иска пак ще ти ги нареже.
По-добре паркирай някоя вечер близко до колата на някой заподозрян и го издебни до сутринта да видим дали няма да си покаже рогцата.
И мен ми ги напукаха 2те гумички.Спирам си пред входа на блока и 1 ден един селяк идва и ми заявява, че от днес на татък щял той да спира пред моя блок(тоест нашия де)защото мястото му било пред къщата

Казах му като човек, че нямам нищо против да спира там, но аз ще си спирам на същото място когато е свободно. Не е мое, нито претендирах, че е мое. Ей така 1-2 пъти 3тата сутрин като се събудих ми викат защо са ти спаднали 2те гуми. Отивам гледам фъс. Подозирам кой е, но някакси не ми дава сърце да му правя мизерии по колата. Тя какво е виновна за неговата простотия, пък и щом не съм 100% ...
Та така де, почнах да спирам на друго място защото не исках да ми напукат и другите гуми. Какво да правиш, не се излиза на глава със селяци понякога колкото и да си упорит.
Както каза колегата по-горе май с оръжие трябва да ги плашим тия