Пак ми спукаха гумите

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
vladitdrv
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Пак ми спукаха гумите

Мнениеот vladitdrv » Чет 20 ное 2008 22:24

Значи....за 2ри път ми пукат гумите и сякаш все един и същ п****аст :twisted: ,мамка му и изрод!Винаги като спирам гледам да не запуша някой,да спра така че да има място за други колеги и накрая се явява някой калъф дето се е прибрал когато вече всички места са заети и вместо да потърси къде да спре се захваща да пука гуми(сякаш паркинга му е наследство)!Лошото е че не знам кой е грозния червей,а мисля момента в който разбера ще му остане само спомена за някогашната му кола!
Замислил съм да сложа някъква камера на балкона и да записвам всяка нощ до момента в които го излъже дявола да се прояви пак!Някой да има опит да сподели как да постъпя че ми омръзна вече........само ядове :banghead:

П.С Извинявам се за грозните епитети,но понякога е неизбежно!

Потребителски аватар
rosen79
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosen79 » Чет 20 ное 2008 22:29

Ми колега от моя опит мога да ти кажа,зареждаш се с обилно количество кафе и търпение,една въздушна пушка.И пича като се наведе тресниго пък после слез и му се извини.Кажи му:Извинявай колега ама не те видях.Нашокай му тиквата па да видим дали ще пука гуми.

Потребителски аватар
snickers_
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот snickers_ » Чет 20 ное 2008 22:42

а па си рпедставим че стане след удара толко ще е полудел че въобще нема да разбре кога ще те наръга все пак е с нож

Black_Devil
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Black_Devil » Чет 20 ное 2008 22:43

:да:

Потребителски аватар
rosen79
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosen79 » Чет 20 ное 2008 22:45

Ела да ти дам моето пушкало,няма да може да стане гарантирам ти.Изпробвал съм го един път с едни олигофренчета.

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Чет 20 ное 2008 22:48

аре спрете се с "умните"идеи моля :idea:

Потребителски аватар
KingoftheROAD
Автомобил: VW Transporter T4 1995
Двигател: ACU
Контакти:

Мнениеот KingoftheROAD » Чет 20 ное 2008 22:49

rosen79 написа: ...да ти дам моето пушкало,няма да може да стане...

Колега, кажи какво е твоето пушкало да си взема и аз такова, че и аз съм мераклия да заложа капан на някой и да му натряскам г**а с колкото се може повече съчми :да:

Потребителски аватар
snickers_
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот snickers_ » Чет 20 ное 2008 22:50

квато и камера да сложиш нема как да го видиш кой е освен ако не слезе от неква кола и да я познаеш на кой е за това дебнеш си виждаш го и като го разбреш кой си оставяш коалт ана палтен паркинг и почваш всеки боже ден я гуми я пирон я тва я онова верно както ги мразим така ще станем 1 от тях само че нема друг вариант просто бавно но славно всеки ден мизерии бате,аз вече нямам кола но знам кои са мизерниците в блока и ако беше станало нещо не ми се мисли просто 1ния баща му е полицаи не че моя не е само че тоя нема никво вазпитеание и прави всевъзможните мизерии като например зима на 1 друго момче с което ушким са приятели чистачките и му вика я глей кви чистачки си взех и оня му вика тва не са ли моите и оня вика а не знам но буквално ако ми се беше случило нещо на количката крастим се немаше да му се верва и без тва имам да вращам за 1 масло по стъклото на коалта на баба ми тоя изрод нареза гумите на 1 защото оня беше от саседния вход и спрел пред неговия обаче ивка знам че имаше резервна за тва 2 ги нарезах но просто при 1 такова деяние такива мисли ми се раждат в главата че човек нема да поверва просто че мога да ги измисля а бе най добре кирки в капака и тоя определно ще спре да реже гуми само да го разбереш кой е или кирки в вратата на апартамента добре ше е

Потребителски аватар
dinkonikolaev
Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
Двигател: PF AAM

Мнениеот dinkonikolaev » Чет 20 ное 2008 22:50

лелееееее аз на такива П..........а ги правя на збъркани калинки меря ги с болтове и още нещо между тях колега ако иск6а да ти кажа драсни едно лично :lol:

Потребителски аватар
LiRiX
Автомобил: SEAT LEON
Двигател: AUS 2001

Мнениеот LiRiX » Чет 20 ное 2008 23:03

С камера не става фокуса. По-скоро да се вижда камерата да създаваш респект, но който иска пак ще ти ги нареже.

По-добре паркирай някоя вечер близко до колата на някой заподозрян и го издебни до сутринта да видим дали няма да си покаже рогцата.

И мен ми ги напукаха 2те гумички.Спирам си пред входа на блока и 1 ден един селяк идва и ми заявява, че от днес на татък щял той да спира пред моя блок(тоест нашия де)защото мястото му било пред къщата :roll: Казах му като човек, че нямам нищо против да спира там, но аз ще си спирам на същото място когато е свободно. Не е мое, нито претендирах, че е мое. Ей така 1-2 пъти 3тата сутрин като се събудих ми викат защо са ти спаднали 2те гуми. Отивам гледам фъс. Подозирам кой е, но някакси не ми дава сърце да му правя мизерии по колата. Тя какво е виновна за неговата простотия, пък и щом не съм 100% ...

Та така де, почнах да спирам на друго място защото не исках да ми напукат и другите гуми. Какво да правиш, не се излиза на глава със селяци понякога колкото и да си упорит.

Както каза колегата по-горе май с оръжие трябва да ги плашим тия :roll:

Потребителски аватар
vladitdrv
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот vladitdrv » Чет 20 ное 2008 23:04

Проблема е че не знам кой е,ако нарежа гумите на всички коли зад блока ще е малко грубичко,а и не е моя стил(не го заслужават хорицата).Затова искам да го оточня говедото пък мн хубав купон ще му спретна,ще се откаже да я спира на тоя паркинг завинаги!

Камерата не ми трябва за респект! :wink:

Потребителски аватар
The Red Guy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The Red Guy » Чет 20 ное 2008 23:05

Във Варна явно това е мода.... Няколко познати доста често се оплакват от това явление там... Хуйня!

Потребителски аватар
marianchev
Автомобил: Passat B5 + B6
Двигател: AFN + BKP

Мнениеот marianchev » Чет 20 ное 2008 23:08

Освен да дебнеш криейки се, няма да разбереш иначе кой ти прави мизерии.
А може и да чакаш 1 седмица по нощите и на 8-мия ден да ти ги нарежат.
Да хванеш такъв си е чист късмет.
Дано имаш късмет :!:

Потребителски аватар
vladitdrv
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот vladitdrv » Чет 20 ное 2008 23:10

я какво е виновна за неговата простотия

Колега,а твоята какво му е виновна че да ти пука гумите!?!?? Същата работа е и при мен,селяците си режат гуми-аз ги лепя и купувам!Време идва за РАЗПЛАТА....coming soon! :wink:

Потребителски аватар
LiRiX
Автомобил: SEAT LEON
Двигател: AUS 2001

Мнениеот LiRiX » Чет 20 ное 2008 23:11

vladitdrv написа:Проблема е че не знам кой е,ако нарежа гумите на всички коли зад блока ще е малко грубичко,а и не е моя стил(не го заслужават хорицата).Затова искам да го оточня говедото пък мн хубав купон ще му спретна,ще се откаже да я спира на тоя паркинг завинаги!

Камерата не ми трябва за респект! :wink:

Ще ти трябва някоя скъпичка. Гледах на скоро едни около стотина лева в bulcom2000 С инфрачервени диодче и се снимат що-годе добре на тъмно.

Но тия Уеб камери нямат никакъв шанс да заснемат човешко лице в тъмното.

P.P. нещо такова
http://www.bulcom2000.com/productbg.php ... q9mbb4phk7
http://www.bulcom2000.com/productbg.php ... q9mbb4phk7
Но към тези ти трябва и платка за PC.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”