Извинявам се за неинформираността ми и сигурно за глупавата ми тема, обаче да си питам......
Има ли начин да го "науча" Вижуал студиото (Net 2003) да ми компилира прости С програмки, ......бизиках се, бъзиках но не успях........какво точно да настроя?
Също така да попитам, за някаква друга среда , целта ми е да си компилирам и билдвам сравнително прости алгоритми на Ц........
Компилатор,
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- cerosina
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:

- guard
- Автомобил:
- Двигател:
momcho написа::) Ако не си успял с Студиото най добре си изтегли Borland C++ 3 ( bcc ) , тва е под DOS ( т.е. под cmd prompt ), има някаква DOS-овска емулация на прозорци , аз на него съм се учил и от тогава по як компилатор не съм виждал. Ама беше преди много години, може да не ти хареса, тогава софтварето не беше такова квото е сега.
Да и аз съм го ползвал, но когато имаше Дос.........а сега под ХП - то инсталирах някакво Борланд Ц++ 3.1, обаче не мога да го подкарам...........
- guard
- Автомобил:
- Двигател:
s3 написа:Ако си спомням добре Borland C++ 5 май работеше и под Windows (инсталираше си редактор който си работи под Windows).
....
Какво точно имащ предвид под "да науча"? Какъв точно е проблема с .Net C++?
Дебъгва ги, но не ги рънва........
Може би аз нещо не правя както трябва.........
Всъщност сорса е на Ц, незнам дали имам право, всъщност трябва да имам, защото то компилатор за Ц++ би следвало да работи и за Ц........
Върни се в “ОФФ-Топик - други”