Купуване на DVD

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
luciuz
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Купуване на DVD

Мнениеот luciuz » Пон 12 дек 2005 13:45

Решил съм да си направя коледен подарък с DVD система - омръзна ми да гледам dvd-та на лаптопа:)

кажете какво мислите за LG LH-T250SC. Цената ми струва доста прилична за функциите, които има........
Цена: 319.00 лв. с ДДС
Изображение

Мощност: 5х30W + SUB 70W, Възпроизвеждане: DVD, DVD+-R/RW, VCD, SVCD, CD, CD-R/RW, MP3, WMA, JPEG, DivX, субтитри на български за DivX, Dolby Digital, ProLogic 2 декодери, DTS, FM тунер с 30 станции памет, входове: 1xRCA (stereo), изходи: 1xRCA (video), Гаранция 12 месеца.

http://www.technopolis.bg/big_prod.php?offer=30286

Потребителски аватар
CellNet ™
Sheriff
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот CellNet ™ » Пон 12 дек 2005 13:50

Аз съм с домашно кино LG само че модела е по стар понеже го купувах 2001 год. от магазина който беше на ъгъла на Раковска и Граф Игнатиев, останах много доволен от него и до ден днешен си го ползвам. Само че незнам сегашните дали стават за нещо :roll: Цената му е доста прилична за функциите който има :wink:

Потребителски аватар
landwarrior
Автомобил:
Двигател:

11

Мнениеот landwarrior » Пон 12 дек 2005 14:05

и аз съм така моито е на 2+ години и дадох тогава 700лв за него Mad

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Пон 12 дек 2005 14:33

Тези ДвД та падат като за световно, не се изхвърляй с много скъпи модели. Аз бих взел само с USB слот и читави DIVx субтитри.
Най-лесно се преценява в някой хипермаркет отиваш с един диск и пробваш ли пробваш наред :)

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Пон 12 дек 2005 18:40

За цената си е идеален-чете всичко,добър що годе звук за кино,не бях впечатлен от звук от компакт диск,но за парите си е добра система!!!!

Потребителски аватар
luciuz
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот luciuz » Вто 13 дек 2005 9:10

благодаря на всички:)

Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

Re: Купуване на DVD

Мнениеот dready » Вто 13 дек 2005 9:12

luciuz написа:Мощност: 5х30W + SUB 70W,

Достаааа слабооо поне според мен.

Потребителски аватар
luciuz
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Купуване на DVD

Мнениеот luciuz » Вто 13 дек 2005 9:45

dready написа:Достаааа слабооо поне според мен.

е сега - аз няма правя дискотека в хола Изображение Изображение

един приятел има Samsung с по-слаби показатели и си е доста прилично бих казал :lol:

Потребителски аватар
Nova
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Nova » Вто 13 дек 2005 10:31

luciuz: Като тръгнеш да купуваш, вземи със себе си 1-2 ДВД-да и 1-2 ЦД-та с филми и български субтитри, който сам си записал на любимата си марка подложки/+r/+rw и тествай.

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Вто 13 дек 2005 10:37

Nova написа:luciuz: Като тръгнеш да купуваш, вземи със себе си 1-2 ДВД-да и 1-2 ЦД-та с филми и български субтитри, който сам си записал на любимата си марка подложки/+r/+rw и тествай.

Ами и аз това разправям на данни всички са супер , а после...повече тестове поне избор има бол.

Потребителски аватар
Nova
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Nova » Вто 13 дек 2005 10:48

Уфф, ама и аз чета темите по диагонал. :lol: :lol: :lol: Вярно вече си го казал колега. :)

Потребителски аватар
maistora_1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maistora_1 » Вто 13 дек 2005 11:09

имаше една тема преди 2-3 седмици,ако можеш намери я!там горещо препоръчахме на колегата най-елементарните DVD -та на Elite,които са с DivX и тн и най-важното е че имам update-тове на сайта на ELite за субтитрите и кодеците...само си ги сваляш от нета и ги пишеш на диск,слагаш в DVD-то и то се ъпдейтва :)
освен това сега купуваш едно след 2 години си купуваш пак по -нов модел и ше е за по-малко пари от LG-то...
иначе аз никога не съм бил на принципа за техника да се купува нещо евтино ,(защото не съм толкова богат и всичко евтино излиза скъпо) но при DVD-tat e по-разумния вариант

Потребителски аватар
luciuz
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот luciuz » Вто 13 дек 2005 11:11

ще взема някой и друг диск:)
благодаря за съветите:)

на времето нашите ни дадоха пари да ходим с брат ми да купим видео, помня че носехме една видеокасета на Queen да пробваме на място как е:)

Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dready » Вто 13 дек 2005 11:37

Аз мисля ,че е по добре да си вземеш по мощно защото когато го усилиш ( а ще ти се наложи 100%) няма да криви и ще си слушаш като пич.В технополис имаше едно DVD пак на LG намалено от 470 на 400лв.Доста добро и два пъти по мощно ако искаш го погледни него преди да купиш.Но все пак последната дума я имаш ти :)

Потребителски аватар
Sunny
Дезертьор
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sunny » Вто 13 дек 2005 11:51

maistora_1 написа:имаше една тема преди 2-3 седмици,ако можеш намери я!там горещо препоръчахме на колегата най-елементарните DVD -та на Elite,които са с DivX и тн и най-важното е че имам update-тове на сайта на ELite за субтитрите и кодеците...само си ги сваляш от нета и ги пишеш на диск,слагаш в DVD-то и то се ъпдейтва :)
освен това сега купуваш едно след 2 години си купуваш пак по -нов модел и ше е за по-малко пари от LG-то...

Tози вариант с "пудел' марките може да важи само при чисти player-и, въпреки че и за марковите модели има възможност за update на firmware=a и ако фирмата производител не го е направила, то братята руснаци, чехи, поляци и т.н. са се сетили за това, което от своя страна гарантира в дългосрочен план излизането на update-и.
ОБАЧЕ, когато говорим за системи за домашно кино, там по-важното е звука който ще изкарат и това е момента в който "пръчките" се дънят.

На въпроса на колегата специално за Т250/Т255 на LG - модела за цената си свири доста добре (при мен е на 295 лв. нормална клиентска цена) добре се справя и с всички версии на DivX и Xvid. Субтитрите са му малко дребни, но на 29'' се вижда добре (не те знам на какво ТВ гледаш), но и това се оправя с един флаш.
На кратко според мен е добра инвестиция.
ENJOY

Върни се в “ОФФ-Топик - други”