maistora_1 написа:имаше една тема преди 2-3 седмици,ако можеш намери я!там горещо препоръчахме на колегата най-елементарните DVD -та на Elite,които са с DivX и тн и най-важното е че имам update-тове на сайта на ELite за субтитрите и кодеците...само си ги сваляш от нета и ги пишеш на диск,слагаш в DVD-то и то се ъпдейтва

освен това сега купуваш едно след 2 години си купуваш пак по -нов модел и ше е за по-малко пари от LG-то...
Tози вариант с "пудел' марките може да важи само при чисти player-и, въпреки че и за марковите модели има възможност за update на firmware=a и ако фирмата производител не го е направила, то братята руснаци, чехи, поляци и т.н. са се сетили за това, което от своя страна гарантира в дългосрочен план излизането на update-и.
ОБАЧЕ, когато говорим за системи за домашно кино, там по-важното е звука който ще изкарат и това е момента в който "пръчките" се дънят.
На въпроса на колегата специално за Т250/Т255 на LG - модела за цената си свири доста добре (при мен е на 295 лв. нормална клиентска цена) добре се справя и с всички версии на DivX и Xvid. Субтитрите са му малко дребни, но на 29'' се вижда добре (не те знам на какво ТВ гледаш), но и това се оправя с един флаш.
На кратко според мен е добра инвестиция.
ENJOY