Околовръстното на София.

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Околовръстното на София.

Мнениеот L&R » Нед 15 яну 2006 18:47

Днес имах чувството, че карах по повърхността на луната, кратер до кратер 10км. - ужас. Това не се търпи :roll:.
Тоя път трябва да се затвори ОПАСЕН Е!

Последна промяна от L&R на Нед 15 яну 2006 18:52, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Нед 15 яну 2006 18:49

Мани мани.. не е истина.. кратер до кратер... човек трябва да е луд за да кара вече по околовръстното ( от Горубляне до разклона на Бояна все едно няма път... ).

Потребителски аватар
Golf3User
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Golf3User » Нед 15 яну 2006 18:57

човече ако някога имаш нещастието да пътуваш до лом по добре си направи пълно авто каско преди да тръгнеш и после ще ме търсиш да ме черпиш бира. истината е че пътищата ни неструват.Винетки ли чувам ?!?!? за тия пътища трябва те да ни плащат че си трошим колите :evil: в видин е голяма мизерия. Аз бих ги прекарал тия комисаро от ЕС по пътя към лом с едн голф с 160 през ония дупки та да им направя бъбреците на пастет :twisted:

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Нед 15 яну 2006 18:58

Golf3User написа:човече ако някога имаш нещастието да пътуваш до лом по добре си направи пълно авто каско преди да тръгнеш и после ще ме търсиш да ме черпиш бира. истината е че пътищата ни неструват.Винетки ли чувам ?!?!? за тия пътища трябва те да ни плащат че си трошим колите :evil: в видин е голяма мизерия. Аз бих ги прекарал тия комисаро от ЕС по пътя към лом с едн голф с 160 през ония дупки та да им направя бъбреците на пастет :twisted:

хахахахахахах
готино

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Нед 15 яну 2006 20:38

То и от Бояна до Люлин е същото... Дупка до дупка... и то какви - грамадни и дълбоки... И защо бяха тези всичките ремонти през лятото, които задръстваха по два и повече часа движението точно в пиковите обедни часове???? Сега няма и следа от това какво са запълвали тогава. И хоп, ето, че бат Бойко се изтъпанчва по телемизията и отново показно се заканва, че ще направи цялото околовръстно широко 6 ленти... само дето за целта трябвало да откупят земите около него, щото да не ощетяват собствениците... И ето как се смуче от държавата - собствениците са повечето депутати, които сега ще вземат пари заради разширяването на околовръстния път... Абе нямам думи просто. Кажи му БЪЛГАРИЯ и бягай далече през девет планини в десета, та чак и даже зад Голямата вода, щото тука вече всичко се скапа... ебати шибаната държава!!!!!!!!
Аз като се качих на 111 и като видях от къде ги заобикаля тея дупки, направо не можах да повярвам - принуждават хората да влизат в насрещното и да карат така на ръба на риска... Като по този начин излагат на опасност всички!!! BG работа - както винаги...

Потребителски аватар
nero
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nero » Нед 15 яну 2006 21:42

за съжаление в пловдив е същото, кратер до кратер :evil: . гадна работа :? . но това не е нищо ,пътя Стамболийски - Пловдив е същия и това е вече опасно :? . да не говорим ,че нестига че е пълно с дупки ами и някакви олигофренчета в петък вечер поствили павета на една от главните улица в Стамболийски ,ама по цялата ширина на улицата и то в единствената и неосветена част .Резултатът - 20 кинта по малко в моя джоб :? :( :roll: :evil:

Потребителски аватар
niikoo_1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот niikoo_1 » Нед 15 яну 2006 22:08

Не гледахте ли по новините какво каза Бат Бойко-кмета. Човека обясни,че почват да изкупуват обратно земите в района и се стягат за много сериозен ремонт и разширние. Само за изкупуването на земите са необходими 20млн. лева.
Та ще се оправя околовръстното само не се знае колко скоро.
Дано да сте гледали, защото аз не слушах много и не разбрах точно какъв е замисила на Бат Бойко и да ли ще се почва скоро.

Потребителски аватар
Spectre™
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Spectre™ » Нед 15 яну 2006 23:40

И аз имах щастието да мина през Околовръстното! Езва не си потроших колата :shock л Повече от там не минавам. По добре в задръстването, лека полека, Бавно но Славно. Тея дупки са се появили сега след снега който падна, преди ги нямаше повечето, поне не бяха толкова много.. :roll:

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Нед 15 яну 2006 23:47

niikoo_1 написа:Не гледахте ли по новините какво каза Бат Бойко-кмета. Човека обясни,че почват да изкупуват обратно земите в района и се стягат за много сериозен ремонт и разширние. Само за изкупуването на земите са необходими 20млн. лева.
Та ще се оправя околовръстното само не се знае колко скоро.
Дано да сте гледали, защото аз не слушах много и не разбрах точно какъв е замисила на Бат Бойко и да ли ще се почва скоро.

2.5 години.. така чух аз .. и сигурно тогава ще му искат и такса :(

Потребителски аватар
daemon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот daemon » Пон 16 яну 2006 10:03

завчера скочих в ебаси поредицата от дупки там...едната предна гума ми е с "дунда" сега и ще се сменят две заради тая лунна повърхност наречена пътища в софия - направо бесен съм :? ако има начин нищо няма да плащам тая година - ни гражданска ни данъци М**А им долна.....

:roll: :roll: :roll:

Потребителски аватар
Jorge
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Jorge » Пон 16 яну 2006 11:25

Spectre написа: Тея дупки са се появили сега след снега който падна, преди ги нямаше повечето, поне не бяха толкова много.. :roll:

А само гледай какво ще е напролет... :evil:

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Пон 16 яну 2006 11:27

Jorge написа:
Spectre написа: Тея дупки са се появили сега след снега който падна, преди ги нямаше повечето, поне не бяха толкова много.. :roll:

А само гледай какво ще е напролет... :evil:

споко, за това пък ще му сложат винетка
хихихихихиихи

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Пон 16 яну 2006 12:14

ей голяма гадост е там, за щастие рядко го използвам

aifos
Автомобил: VW PASSAT B5
Двигател: 1.9 TDI

околовръстен път

Мнениеот aifos » Пон 16 яну 2006 13:01

Golf3User написа:човече ако някога имаш нещастието да пътуваш до лом по добре си направи пълно авто каско преди да тръгнеш и после ще ме търсиш да ме черпиш бира. истината е че пътищата ни неструват.Винетки ли чувам ?!?!? за тия пътища трябва те да ни плащат че си трошим колите :evil: в видин е голяма мизерия. Аз бих ги прекарал тия комисаро от ЕС по пътя към лом с едн голф с 160 през ония дупки та да им направя бъбреците на пастет :twisted:

Найивероятно говориш за пътя през Орсоя?
Там е АД :twisted: преди време имаше катастрофа на Тополовец и реших да се върна на Лом и от там за Видин...
КОЛЕГИ НЕ МИНАВАЙТЕ ОТ ТАМ.
иначе пътя до Видин е добре.

Потребителски аватар
lucifer_pl
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lucifer_pl » Пон 16 яну 2006 13:36

точно в тая част на околовръстното лятото с 40 км минах преез дупка и счупих двете десни джанти и идват полицайте дая пишат протокол за ДЗУ то и ми викат требва да пишем акт за 300 лв :shock и аз питам що че съм си счупил колата? и той несъображение с пътната настилка ма отнесе 10 лв на ръка мама му стара кара ме да ходим да гледаме дупката :evil: после пътна помощ абе ....

Върни се в “ОФФ-Топик - други”