Тоя път трябва да се затвори ОПАСЕН Е!
Golf3User написа:човече ако някога имаш нещастието да пътуваш до лом по добре си направи пълно авто каско преди да тръгнеш и после ще ме търсиш да ме черпиш бира. истината е че пътищата ни неструват.Винетки ли чувам ?!?!? за тия пътища трябва те да ни плащат че си трошим колитев видин е голяма мизерия. Аз бих ги прекарал тия комисаро от ЕС по пътя към лом с едн голф с 160 през ония дупки та да им направя бъбреците на пастет
niikoo_1 написа:Не гледахте ли по новините какво каза Бат Бойко-кмета. Човека обясни,че почват да изкупуват обратно земите в района и се стягат за много сериозен ремонт и разширние. Само за изкупуването на земите са необходими 20млн. лева.
Та ще се оправя околовръстното само не се знае колко скоро.
Дано да сте гледали, защото аз не слушах много и не разбрах точно какъв е замисила на Бат Бойко и да ли ще се почва скоро.
Golf3User написа:човече ако някога имаш нещастието да пътуваш до лом по добре си направи пълно авто каско преди да тръгнеш и после ще ме търсиш да ме черпиш бира. истината е че пътищата ни неструват.Винетки ли чувам ?!?!? за тия пътища трябва те да ни плащат че си трошим колитев видин е голяма мизерия. Аз бих ги прекарал тия комисаро от ЕС по пътя към лом с едн голф с 160 през ония дупки та да им направя бъбреците на пастет
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 42 госта