П.С. Става въпрос за раьона на София

Tomata-1667 написа:Колега това са наи опасните бутилки наричат се туристически винаги от някоя гумичка или кранче испускат гаэ при эапален котлон и при това испускане белята е готова савет от мен купуваш си нова бутилка от шел или топливо слагаш маркуч и хубав редуцил винтил вэемаш едно котлонче и си готов
nnenov написа:ТУК има и бутилки и котлони, едните бутилки са с клапани, може да ти свършат работа. Котлончетата са доста компактни.
Stivi написа:На Илиенци има 2 магазина /поне толкова съм видял/ в началото след главния вход вляво в който продават всякакви газови уреди,бутилки и всичко за окомплектовката им и не са само китайски има и качествени така че ако не намериш по-удобно място..! А за пълненето може да я пълниш навсякъде ако знаеш колко тежи самата бутилка празна и колко литра газ събира само че трябва да си я премериш всеки път на домашното кантарче да видиш колко е останало и колко може да досипеш !
sa6i4 написа:Написал съм ти горе къде пълнят.![]()
Има си отделно отделение самата газстанция едно павилионче,където се пълнят бутилките.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта