П.С. Става въпрос за раьона на София
Газов клапан и бутилка за печка
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
Газов клапан и бутилка за печка
Колеги имам следното питане от къде може да се закупи газова бутилка малка 5-10 л. и обурудването към нея-клапан за газови котлони-вградени.И най-важното къде да се пълни със нужния сертификат да няма изненади както четем всеки ден за гръмнали препълнени бутилки.Предварително благодаря за компетентни мнения .
- Tomata-1667
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Газов клапан и бутилка за печка
Колега това са наи опасните бутилки наричат се туристически винаги от някоя гумичка или кранче испускат гаэ при эапален котлон и при това испускане белята е готова савет от мен купуваш си нова бутилка от шел или топливо слагаш маркуч и хубав редуцил винтил вэемаш едно котлонче и си готов 
Бутилки пълнят в газстанцията GazCom в Младост 1а,зад Кауфланд.
Пълнят и от тия малките
А за бутилка не знам..Мисля,че ги има в един магазин за газови работи в Младост 1,на бул.Йерусалим срещу тая къщата на сектантите в един от новите блокове точно на самия булевард доло в магазините.Но не давам гаранция дали ги има още..
Пълнят и от тия малките

А за бутилка не знам..Мисля,че ги има в един магазин за газови работи в Младост 1,на бул.Йерусалим срещу тая къщата на сектантите в един от новите блокове точно на самия булевард доло в магазините.Но не давам гаранция дали ги има още..
- MITKO_DVD
- Контакти:
Tomata-1667 написа:Колега това са наи опасните бутилки наричат се туристически винаги от някоя гумичка или кранче испускат гаэ при эапален котлон и при това испускане белята е готова савет от мен купуваш си нова бутилка от шел или топливо слагаш маркуч и хубав редуцил винтил вэемаш едно котлонче и си готов
Да поясня че нямам много място за голяма бутилка затова искам малка
-
nnenov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ТУК има и бутилки и котлони, едните бутилки са с клапани, може да ти свършат работа. Котлончетата са доста компактни.
- MITKO_DVD
- Контакти:
nnenov написа:ТУК има и бутилки и котлони, едните бутилки са с клапани, може да ти свършат работа. Котлончетата са доста компактни.
Колеги на мен не ми трябват туристически бутилки,а бутилка която да я сложа в шкаф до вградени ел.уреди-котлони,затова съм писъл че ми трябва 5-10литра
- Golf_Diesel_
- Автомобил: Vw Golf 5 TDI
- Двигател: BMM
Ми то където продавт големи би трябвало да има и такива малки.Потърси някъде на пазара трябва да има 
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
На Илиенци има 2 магазина /поне толкова съм видял/ в началото след главния вход вляво в който продават всякакви газови уреди,бутилки и всичко за окомплектовката им и не са само китайски има и качествени така че ако не намериш по-удобно място..! А за пълненето може да я пълниш навсякъде ако знаеш колко тежи самата бутилка празна и колко литра газ събира само че трябва да си я премериш всеки път на домашното кантарче да видиш колко е останало и колко може да досипеш !
- bomber
- Автомобил:
- Двигател:
Stivi написа:На Илиенци има 2 магазина /поне толкова съм видял/ в началото след главния вход вляво в който продават всякакви газови уреди,бутилки и всичко за окомплектовката им и не са само китайски има и качествени така че ако не намериш по-удобно място..! А за пълненето може да я пълниш навсякъде ако знаеш колко тежи самата бутилка празна и колко литра газ събира само че трябва да си я премериш всеки път на домашното кантарче да видиш колко е останало и колко може да досипеш !
не може навсякъде да се пълни
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
Чичи, срещу куления театър и зад Дондуков, при моста Чавдар има склад за всякакви газови чаркалаци - оттам си зареждам уредбите, продават и всичко за битовата газ 
- golfer
- The Мaster of PERNIK TUNING performancе
- Автомобил: Gandalf the Grey
- Двигател: 368kw LPG
- Контакти:
Красна поляна бул.Н Мушанов.
от К.Величков посока Житница преди OMV в дясно/на пешеходния светофар/
има ниски сгради с много магазинчета.
има магазин за всякакви газови неща.
включително и АГУ.
от К.Величков посока Житница преди OMV в дясно/на пешеходния светофар/
има ниски сгради с много магазинчета.
има магазин за всякакви газови неща.
включително и АГУ.
- MITKO_DVD
- Контакти:
Ок колеги сега ще проверя всички места където сте ги написали,но ме интересува къде да се пълни след това тази бутилка законно и без страх че може да се случи некой сакатлък като тези през последния месец 
Написал съм ти горе къде пълнят.
Има си отделно отделение самата газстанция едно павилионче,където се пълнят бутилките.
Има си отделно отделение самата газстанция едно павилионче,където се пълнят бутилките.
- MITKO_DVD
- Контакти:
sa6i4 написа:Написал съм ти горе къде пълнят.![]()
Колега това място го знам до бензиностанция Темпо,но там май е незаконно,едно време като бях в Ст.град там си пълнех бутилката -малка туристическа червена

Върни се в “ОФФ-Топик - други”