Поредният измамник в сайта!!!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
mladen0101
Автомобил: polo
Двигател: AEX 1996

Поредният измамник в сайта!!!

Мнениеот mladen0101 » Вто 09 юни 2009 17:54

Колеги преди 2 месеца пуснах обява за покупка на 4угунен колектор за поло с един номер отгоре сега не си го спомням отговарями въпросното лице ANDIGA 4е разполага с такъв 4ухме се по скайп 4е не живея в бг видя снимките и каза 4е има същия колектор и стиснахме ръцете за цената 35+разходите така идва пратката отварям колектора нищо общо с това което търсим така нито е 4угунен а номера му е друг званя аз няма проблеми станала е грешка върни ми го връщам го и още 4акам за парите званя господина не вдига така веднъж вдигна и каза немаш грижи колега веднага ще върна парите мина седмица разбрах 4е ми върза тенеке писах му на ли4ен щото не вдига телефона mladen0101 написа:
колега незнам как да нарека твоята постъпка аз още си 4акам парите които ми дължиш за колектора 35 лева не мисля 4е ще си оправиш положението с тях бъди коректен и ми върни парите както аз ти върнах колектора който не отговаряше на търсеното от мен веднъж успях да се свържа с теб по тел обеща да ги върнеш надявам се 4е си забравил така 4е.... :shock ТАКА И ЕТО ОТГОВОРА МУ НА 31.05.09
колега стана малко обаркване до края на седмицата ще се оправим !!!!ВИКАМ СИ ДОВРЕ АРЕ СТАНАЛО НЕщО ЗАБЛУДИЛ СЕ 4ОВЕКА и аз още 4акам парите :dummy: за това моля модераторите да вземат мерки :rocketwhore такива като този ANDIGA не трябва да има в този сайт :beat_butt2 колектор си купих веднага от един колегаMrDieselза което :beer еми 4овека си беше на място незнам ако си мисли тоя 4е с 35 лева ще си оправи живота аман от дребни душици :laser а уж сме тук да си помагаме :bishop

Потребителски аватар
freestyler911
Автомобил: VW polo

Re: Поредният измамник в сайта!!!

Мнениеот freestyler911 » Вто 09 юни 2009 18:37

мене пък тоя mrDiesel ме прецака, продаде ми счупена кора, после ни вест ни кост ....
повече от никой нищо по интернет , .....

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Вто 09 юни 2009 19:46

След като се изкаже и другата страна, ще преценим какво да го правим. В момента виси на косъм от ранг !!!ИЗМАМНИК!!!

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Вто 09 юни 2009 20:03

freestyler911 написа:мене пък тоя mrDiesel ме прецака, продаде ми счупена кора, после ни вест ни кост ....
повече от никой нищо по интернет , .....

И аз съм на това мнение колега по интернет не си е работа да пазаруваш :screwy

п.п Относно колеги който прецакват да му мислят защото няма да са винаги тези който прецакват ще дойде и техния ред да ги прецакват! :dummy:

Потребителски аватар
Matematiks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Matematiks » Вто 09 юни 2009 20:59

Колеги много е просто,шансат да бъдете измамени в чужбина при хубав фийдбек е минимален
аз съм супер доволен от цените и отношението на англичаните главно

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Вто 09 юни 2009 21:09

След установяване на предишни нарушения от същото лице, регистрирано под друг ник, тече процедура по налагане на БАН, а в момента е в две групи - Нерегламентирани търговци и ИЗМАМНИЦИ.

Потребителски аватар
freestyler911
Автомобил: VW polo

Мнениеот freestyler911 » Вто 09 юни 2009 21:09

Matematiks написа:Колеги много е просто,шансат да бъдете измамени в чужбина при хубав фийдбек е минимален
аз съм супер доволен от цените и отношението на англичаните главно

американците също са супер коректни.Аз си бях поръчал телефон по интернет за 400 долара, и го отказах, и ми се забавиха парите нещо , не ми ги възстановиха веднага , обадих се по телефона, казахме си няколко мили думи и след 2 часа парите ми бяха на сметката , ама няма ти си поръчвал с дебитна карта и се бавят парите .... няма такива филми, хората ги е страх за реномето им, не е като тука, секи се разхожда с кофата с лайната по интернет и се чуди на кой на главата да ги сипе ...

Потребителски аватар
mladen0101
Автомобил: polo

Мнениеот mladen0101 » Вто 09 юни 2009 21:17

dobrin написа:След установяване на предишни нарушения от същото лице, регистрирано под друг ник, тече процедура по налагане на БАН, а в момента е в две групи - Нерегламентирани търговци и ИЗМАМНИЦИ.

БЛАГОДАРЯ на колегите за бързата намеса време е да си изхвърлим боклука :applause:

Потребителски аватар
arrougance
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот arrougance » Вто 09 юни 2009 21:41

Надявам се завбъдеще ще знаеш,че наистина трябва да си стиснете ръзете.

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Вто 09 юни 2009 22:15

За да не се случват подобни измами, просто гледайте кой кога е регистриран и какво е писал...

Профил > Виж всички мнения на потребителя...

Този е във форума само за измами в "Купува"...

Тук има много точни хора, но преди да купуваш, трябва да почетеш малко, за да се ориентираш кой защо е тук!

Потребителски аватар
Luciano
Автомобил: Golf IV
Двигател: 1.9TDI AHF
Контакти:

Мнениеот Luciano » Вто 09 юни 2009 23:12

Напълно съм съгласен с Vlad777.
Аз вече натрупах няколко годинки във форума и общо взето имам някаква бегла представа кой какъв е от това, което е писал.
И да Ви кажа честно дори да видя обява (на някой, който всички 241 мнения са му в купува): продавам iPhone за 220лв., нося го до дома Ви, ще я подмина :shock
P.S. и въпреки, че не познавам много хора от форума лично, преди 2 години като си продавах тройката реших, че не трябва да я пускам в раздел продава в този форум, просто защото колата имаше незабележими проблеми и някога когато ида на някой събор (когато и да е това) да не ме сочат с пръст.
:beer

Потребителски аватар
Viktor_99
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Viktor_99 » Сря 10 юни 2009 6:45

Истината е в отворената пратка! Гледаш, ако те устройва плащаш, ако не покриваш само куриера ;)!

п.п. Хухуахаухуа, даже сега един иска да ми продава телефон, без да го гледам. Вика: "Той си работи, какво ще го гледаш" mhihi :screwy

Потребителски аватар
Zoran
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Zoran » Сря 10 юни 2009 9:21

Viktor_99 написа:Истината е в отворената пратка! Гледаш, ако те устройва плащаш, ако не покриваш само куриера ;)!

:да:
плащаш след оглед, има опция за това, като пращача го отбелязва на товарителницата, като не иска до го отбележи - НЕ КУПУВАШ!

Потребителски аватар
PuShE_
Автомобил: Passat 3b5
Двигател: AFN 1997
Контакти:

Мнениеот PuShE_ » Сря 10 юни 2009 9:53

дано да има по-малко хора като него,доста често ми се случва да купувам неща от форума,но за сега не съм случил на измамници :да:

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Сря 10 юни 2009 10:40

е не само измамници има mhihi

viewtopic.php?f=57&t=147711

има и такива за 200лв си слагат главата в торбата :wink:
важо е бизнеса да процъфтява :wink:
на това му се казва взаимопомощ mhihi

Върни се в “ОФФ-Топик - други”