Колеги преди 2 месеца пуснах обява за покупка на 4угунен колектор за поло с един номер отгоре сега не си го спомням отговарями въпросното лице ANDIGA 4е разполага с такъв 4ухме се по скайп 4е не живея в бг видя снимките и каза 4е има същия колектор и стиснахме ръцете за цената 35+разходите така идва пратката отварям колектора нищо общо с това което търсим така нито е 4угунен а номера му е друг званя аз няма проблеми станала е грешка върни ми го връщам го и още 4акам за парите званя господина не вдига така веднъж вдигна и каза немаш грижи колега веднага ще върна парите мина седмица разбрах 4е ми върза тенеке писах му на ли4ен щото не вдига телефона mladen0101 написа:
колега незнам как да нарека твоята постъпка аз още си 4акам парите които ми дължиш за колектора 35 лева не мисля 4е ще си оправиш положението с тях бъди коректен и ми върни парите както аз ти върнах колектора който не отговаряше на търсеното от мен веднъж успях да се свържа с теб по тел обеща да ги върнеш надявам се 4е си забравил така 4е....

ТАКА И ЕТО ОТГОВОРА МУ НА 31.05.09
колега стана малко обаркване до края на седмицата ще се оправим !!!!ВИКАМ СИ ДОВРЕ АРЕ СТАНАЛО НЕщО ЗАБЛУДИЛ СЕ 4ОВЕКА и аз още 4акам парите

за това моля модераторите да вземат мерки

такива като този ANDIGA не трябва да има в този сайт

колектор си купих веднага от един колегаMrDieselза което

еми 4овека си беше на място незнам ако си мисли тоя 4е с 35 лева ще си оправи живота аман от дребни душици

а уж сме тук да си помагаме