колега незнам как да нарека твоята постъпка аз още си 4акам парите които ми дължиш за колектора 35 лева не мисля 4е ще си оправиш положението с тях бъди коректен и ми върни парите както аз ти върнах колектора който не отговаряше на търсеното от мен веднъж успях да се свържа с теб по тел обеща да ги върнеш надявам се 4е си забравил така 4е....
 ТАКА И ЕТО ОТГОВОРА МУ НА 31.05.09
 ТАКА И ЕТО ОТГОВОРА МУ НА 31.05.09колега стана малко обаркване до края на седмицата ще се оправим !!!!ВИКАМ СИ ДОВРЕ АРЕ СТАНАЛО НЕщО ЗАБЛУДИЛ СЕ 4ОВЕКА и аз още 4акам парите
 за това моля модераторите да вземат мерки
 за това моля модераторите да вземат мерки   такива като този ANDIGA не трябва да има в този сайт
 такива като този ANDIGA не трябва да има в този сайт  колектор си купих веднага от един колегаMrDieselза което
  колектор си купих веднага от един колегаMrDieselза което  еми 4овека си беше на място незнам ако си мисли тоя 4е с 35 лева ще си оправи живота  аман от дребни душици
 еми 4овека си беше на място незнам ако си мисли тоя 4е с 35 лева ще си оправи живота  аман от дребни душици   а уж сме тук да си помагаме
 а уж сме тук да си помагаме 

!
!