Купуват се предимно и основно гласове на малцинствени групи, ниско образовани и тн.
Там нещата са от прости по-прости. Баш бабаита на катуна получава парата и праща тумбата да гласува по същия начин по който ги праща да крадат, просят, мият прозорци по светофарите, проституират и тн. В общи линии повечето от тях не са грамотни и просто им казват номер за който да гласуват или някаква мярка срямо бюлетината (кибритена клечка или др.)
Относно корпоративното гласуване... Съмнително ми звучи, но не е невъзможно. Разните там миньори, металурзи, и обикновени бачкатори... защо пък не? Шефа е дупе и гащи с еди кои си и обещава по-големи заплати...
Иначе моя баровец оня ден идва и вика нали сме знаели, че трябвало да гласуваме за Костов. Аз му казах че може да ми развее салама с тия приказки и го пратих у лево

Ако ще нека ме волни

Та такам

Това е в общи линии схемата. Колкото повече изтичат мозъци от БГ, колкото повече скапват образованието, колкото повече наркотици има по улиците и колкото повече затъпява нацията... толкова по-лесно шепа хора ще си развяват байряка и ще си стягат законите и държавата по тяхна мярка