Купуване на гласове-аз ли съм тъп или купувачите ??

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Купуване на гласове-аз ли съм тъп или купувачите ??

Мнениеот Stivi » Нед 28 юни 2009 21:47

Ако може някой да ми обясни как точно се купуват гласове та чак такава борба /на думи/ се води срещу това явление ? Не говорим за момента с "...ето ти 20лв. и ще гласуваш за мен или за еди коя си партия.." а за момента как точно този дето ми купува гласа ще разбере че аз съм гласувал за него а не за който си искам и за кое точно ще ме хване после....? Че чак и за "корпоративно гласуване" се говори,демек шефа ми казва да гласувам за еди коя си партия и аз ще гласувам точно за нея а не за която си искам ?? Изобщо цялата работа ми се струва по-голям сапунен мехур от лудата крава,птичия и свинския грип накуп :screwy
П.С Ако някой знае човек който купува гласове за която и да е политическа сила да се обажда-срещу 20лв му обещавам да гласувам за когото каже :Mr Green Fun

Потребителски аватар
AmW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Купуване на гласове-аз ли съм тъп или купувачите ??

Мнениеот AmW » Нед 28 юни 2009 21:56

Нали знаеш кои гласове се купуват ? Що не купат моя глас?

Потребителски аватар
ligustrum
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ligustrum » Нед 28 юни 2009 22:26

AmW написа:Нали знаеш кои гласове се купуват ? Що не купат моя глас?

купуват се гласовете на безгласните mhihi

Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот groznika » Нед 28 юни 2009 22:29

Купуват се предимно и основно гласове на малцинствени групи, ниско образовани и тн.
Там нещата са от прости по-прости. Баш бабаита на катуна получава парата и праща тумбата да гласува по същия начин по който ги праща да крадат, просят, мият прозорци по светофарите, проституират и тн. В общи линии повечето от тях не са грамотни и просто им казват номер за който да гласуват или някаква мярка срямо бюлетината (кибритена клечка или др.)
Относно корпоративното гласуване... Съмнително ми звучи, но не е невъзможно. Разните там миньори, металурзи, и обикновени бачкатори... защо пък не? Шефа е дупе и гащи с еди кои си и обещава по-големи заплати...

Иначе моя баровец оня ден идва и вика нали сме знаели, че трябвало да гласуваме за Костов. Аз му казах че може да ми развее салама с тия приказки и го пратих у лево :)
Ако ще нека ме волни :bishop

Та такам :)
Това е в общи линии схемата. Колкото повече изтичат мозъци от БГ, колкото повече скапват образованието, колкото повече наркотици има по улиците и колкото повече затъпява нацията... толкова по-лесно шепа хора ще си развяват байряка и ще си стягат законите и държавата по тяхна мярка :)

Последна промяна от groznika на Нед 28 юни 2009 22:31, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
theraven
Автомобил: Golf Mk4 Sport Edition
Двигател: SDI
Контакти:

Мнениеот theraven » Нед 28 юни 2009 22:31

Чух, че давали GSM, на който правиш снимка какво си отбелязал на бюлетината. Щом си толкова тъп да продадеш гласа си, явно си и достатъчно тъп да се сетиш да направиш снимката и да си поискаш друга бюлетина. Макар че закъсали хора за 20 лв човек убиват, дреме им за гласуване... Самата тема подсказва, че във форума няма крайно нуждаещи се хора, което може само да радва love.vw

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Нед 28 юни 2009 22:31

groznika написа:Иначе моя баровец оня ден идва и вика нали сме знаели, че трябвало да гласуваме за Костов.
WTF??? :screwy
Тоя твоя верно ли... ?!!!

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Нед 28 юни 2009 22:32

theraven написа:Самата тема подсказва, че във форума няма крайно нуждаещи се хора, което може само да радва love.vw

отделно дето форума не е политически ориентиран. death :applause:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”