Здравейте,трябваше ми много време за да отворя такава тема,но напоследък нещата станаха нетърпими-неграмотността и нежеланието на част от пишещите тук във Форума станаха нетърпими.Затова аз лично няма да пиша в теми и отговори написани супер неграмотно и няма да отговарям на лични съобщения написани на маймуница или изключително неграмотно

Апелирам към останалата част от форума да прибегне към моите методи за да стане форума по-добър.Също така нека модераторите(ако разбира се искат) да трият мнения и теми написани по този начин.Като визирам неграмотно,нямам предвид изпусната запетайка или небрежно сбъркана буква.За по-нагледно давам примери:
1."ами голф 4 е 1.9 тди 90 коня мотора е ALH 2000 година е и ао им зна4ение коли4ката с клу4а ми е отляво а не от дясно на тея дето не се програмират поне тжа схванах засега

поздрави колега"
2."ami kade da tursq nomera smisal trqbva da svalq tabloto li ili na vagcoma go pishe nqkude ? kade da tursq ?"
Това са извадки от лични съобщения до мен.С тях не целя да обидя човека написал ги,а да променим този начин на правопис-грозен е и е натоварващ.
П.С. Мога да дам още стотици примери.