Който е гледал волната програма преди малко знае за какво става въпрос. Тия съдии вече стават брутални...2 точки наказание за нищо, за най-добрия танц!
Колеги аз предлагам да измислим някакав елекронен протест, бая хора сме и да го пратим на Евроспорт например или Евронюс. Все пак и цялата зала се побърка на нашето изпълнение, много ни щетиха тези гадове rocketwhore
Е тва дето го причиниха на Албена и Максим е нечувано...
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Е тва дето го причиниха на Албена и Максим е нечувано...
Memo написа:Който е гледал волната програма преди малко знае за какво става въпрос. Тия съдии вече стават брутални...2 точки наказание за нищо, за най-добрия танц!
Колеги аз предлагам да измислим някакав елекронен протест, бая хора сме и да го пратим на Евроспорт например или Евронюс. Все пак и цялата зала се побърка на нашето изпълнение, много ни щетиха тези гадове rocketwhore
Много се нервирам на такива неща и само мога да съчуствам на Албена и Максим, които са пололжили толкова труд и накрая някой нещастник се е изгаврил с тях.
Същото направиха и с Йордан Йовчев в Атина, педерасите гадни
Хората сигурно съжаляват, че са българи в този момента, а това е според мен по гадно от колкото да ти вземат медала.
- luciuz
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Гледах го по Eurosport - изпълнението им беше супер! То се видя и по реакцията на залата. На украинците им пляскаха само роднините сигурно.
Много ме хвана яд
Понеже сме малка държава и всеки ни мачка.....
Имаше един огромен надпис "Passion Lives Here ..." - могат да го променят на "Corruption Lives (Rules) Here ..."
Много ме хвана яд

Понеже сме малка държава и всеки ни мачка.....

Имаше един огромен надпис "Passion Lives Here ..." - могат да го променят на "Corruption Lives (Rules) Here ..."
- bluefen
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
еми както винаги е било така и щепродалжава. Ще ни режат навсякаде щото сме малка страна. Ако Албена и Максим се състезаваха за Русия например щяха да са одавна европейски и олимпииски и световни ............................но не.............и не само в този спорт е така на вси4ки места където съдии оценяяват ни режат. Но и ние сме си виновни, българските спорни опражници много говорят нормално е да не се харесваме на спортната обществено. Жалко само за труда на спортистите
Върни се в “ОФФ-Топик - други”