Е тва дето го причиниха на Албена и Максим е нечувано...

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Memo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Е тва дето го причиниха на Албена и Максим е нечувано...

Мнениеот Memo » Вто 21 фев 2006 0:30

Който е гледал волната програма преди малко знае за какво става въпрос. Тия съдии вече стават брутални...2 точки наказание за нищо, за най-добрия танц!
Колеги аз предлагам да измислим някакав елекронен протест, бая хора сме и да го пратим на Евроспорт например или Евронюс. Все пак и цялата зала се побърка на нашето изпълнение, много ни щетиха тези гадове rocketwhore

Потребителски аватар
bobcho
Автомобил: VW Golf 3
Двигател: AFN 1997

Мнениеот bobcho » Вто 21 фев 2006 0:45

Добре, че не съм го гледал, защото като гледах как прецакаха Йовчев в Атина на халки направоооо тогава бях издивял.
Ние не сме положили никакъв труд, но на тях какво им е не знам.

Потребителски аватар
niikoo_1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Е тва дето го причиниха на Албена и Максим е нечувано...

Мнениеот niikoo_1 » Вто 21 фев 2006 1:00

Memo написа:Който е гледал волната програма преди малко знае за какво става въпрос. Тия съдии вече стават брутални...2 точки наказание за нищо, за най-добрия танц!
Колеги аз предлагам да измислим някакав елекронен протест, бая хора сме и да го пратим на Евроспорт например или Евронюс. Все пак и цялата зала се побърка на нашето изпълнение, много ни щетиха тези гадове rocketwhore

Много се нервирам на такива неща и само мога да съчуствам на Албена и Максим, които са пололжили толкова труд и накрая някой нещастник се е изгаврил с тях.
Същото направиха и с Йордан Йовчев в Атина, педерасите гадни

Хората сигурно съжаляват, че са българи в този момента, а това е според мен по гадно от колкото да ти вземат медала.

Потребителски аватар
luciuz
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот luciuz » Вто 21 фев 2006 8:55

Гледах го по Eurosport - изпълнението им беше супер! То се видя и по реакцията на залата. На украинците им пляскаха само роднините сигурно.

Много ме хвана яд :evil:

Понеже сме малка държава и всеки ни мачка..... :evil:

Имаше един огромен надпис "Passion Lives Here ..." - могат да го променят на "Corruption Lives (Rules) Here ..."

Потребителски аватар
bluefen
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот bluefen » Вто 21 фев 2006 8:57

еми както винаги е било така и щепродалжава. Ще ни режат навсякаде щото сме малка страна. Ако Албена и Максим се състезаваха за Русия например щяха да са одавна европейски и олимпииски и световни ............................но не.............и не само в този спорт е така на вси4ки места където съдии оценяяват ни режат. Но и ние сме си виновни, българските спорни опражници много говорят нормално е да не се харесваме на спортната обществено. Жалко само за труда на спортистите

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Вто 21 фев 2006 9:21

luciuz написа:Имаше един огромен надпис "Passion Lives Here ..." - могат да го променят на "Corruption Lives (Rules) Here ..."

по-добре да не говориме българите за корупция и олимпиада чееее бая години ще минат преди да се изчисти петното..

Върни се в “ОФФ-Топик - други”