Въпрос за Балканче
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател:
Въпрос за Балканче
Здравейте колеги ,обръщам се към вас със следния проблем.Братми си е взел едно старо балканче с цел да се учи да кара мотор със скорости
,моторчето обаче беше със счупени сегменти намерих нови сегменти и ги смених но сега не знам на колко кг/nm да стегна главата.Знам че това не е кола и не е чак толкова важно но всепак искам всичко да е добре,ако някой знае на колко се стяга една такава глава нека сподели ще му бъда много благодарен.

- Бързият
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Въпрос за Балканче
Колега то и без това балканчето го правиш два дни а на третия караш ... и то само до обяд
Стегни я там колкото и да е , след два дена така и така пак ще излезе нещо за ремонт

Стегни я там колкото и да е , след два дена така и така пак ще излезе нещо за ремонт

- sportul
- Автомобил: Passat B5 Peugeot 407 RHR BVM6
- Двигател: RHR Delphi DCM
кви 2 дни , 2 часа не повече , стягай на ръка да не ти пука
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
колеги даите малко по сериозно и културно с изказванията!!!
правиш 3 дни и на третия караш до обед... тва взаимопомощ ли е ?
аре да не продължавам че ще ме линчувате с камъни
правиш 3 дни и на третия караш до обед... тва взаимопомощ ли е ?
аре да не продължавам че ще ме линчувате с камъни

- Lion_Heart
- Автомобил:
- Двигател:
Имал съм такова нещо-главата я стягаш на кръст и не прекаляваш-стягаш на ръка.А пък ако на брат ти му писне-пиши ми едно лично да му го купя,че ми е домъчняло за такава машинка-моето между другото не ми създаваше никакви проблеми-двигателя му беше ремонтиран изцяло де.......
-
- Автомобил:
- Двигател:
Преди 30+ години имах такова нещо. Пет дни го правих, събота и неделя го карах. То не бяха пробити аспуси, ....Ех, младини.
Главата се стяга на кръст, на ръка.Поне така аз правих. Накрая като Калашников можех да го сглобявам и разглобявам-с вързани очи.
Извинявам се за офф, но не се сдържах да не си споделя с Вас детската ми любов, наред с Ладата. Носталгия по изминати времена. Значи остарявам, бавно, но сигурно!
Главата се стяга на кръст, на ръка.Поне така аз правих. Накрая като Калашников можех да го сглобявам и разглобявам-с вързани очи.
Извинявам се за офф, но не се сдържах да не си споделя с Вас детската ми любов, наред с Ладата. Носталгия по изминати времена. Значи остарявам, бавно, но сигурно!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря за отговорите колеги,днес ги стегнах на усет ,че моторчето даже и запали.Всъщтност това Балканче е почти ново но от стоене му бяха залепили сегментите.След направената проба освен че запали даже и тръгна
но не е YAMAHA ,абе щом му харесва нека се учи.Още веднъж благодаря а темата може 

- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
онуфри е дал правилния линк. имаше и тема преди време за балканчето, потърси я, може да ти е от помощ
- vw_golf_4_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
да сипва повече масло в бензина, че имам 2-3 спечени колянови вала зад гърба си.. и да зане, че от 1ва на 2ра се включва без съединител, за да не попада на свободна или 3та.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”