,моторчето обаче беше със счупени сегменти намерих нови сегменти и ги смених но сега не знам на колко кг/nm да стегна главата.Знам че това не е кола и не е чак толкова важно но всепак искам всичко да е добре,ако някой знае на колко се стяга една такава глава нека сподели ще му бъда много благодарен.Въпрос за Балканче
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
vasko01
- Автомобил:
- Двигател:
Въпрос за Балканче
Здравейте колеги ,обръщам се към вас със следния проблем.Братми си е взел едно старо балканче с цел да се учи да кара мотор със скорости
,моторчето обаче беше със счупени сегменти намерих нови сегменти и ги смених но сега не знам на колко кг/nm да стегна главата.Знам че това не е кола и не е чак толкова важно но всепак искам всичко да е добре,ако някой знае на колко се стяга една такава глава нека сподели ще му бъда много благодарен.
,моторчето обаче беше със счупени сегменти намерих нови сегменти и ги смених но сега не знам на колко кг/nm да стегна главата.Знам че това не е кола и не е чак толкова важно но всепак искам всичко да е добре,ако някой знае на колко се стяга една такава глава нека сподели ще му бъда много благодарен.- Бързият
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Въпрос за Балканче
Колега то и без това балканчето го правиш два дни а на третия караш ... и то само до обяд
Стегни я там колкото и да е , след два дена така и така пак ще излезе нещо за ремонт
Стегни я там колкото и да е , след два дена така и така пак ще излезе нещо за ремонт
- sportul
- Автомобил: Passat B5 Peugeot 407 RHR BVM6
- Двигател: RHR Delphi DCM
кви 2 дни , 2 часа не повече , стягай на ръка да не ти пука
- hooligans
- Модератор

- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
колеги даите малко по сериозно и културно с изказванията!!!
правиш 3 дни и на третия караш до обед... тва взаимопомощ ли е ?
аре да не продължавам че ще ме линчувате с камъни
правиш 3 дни и на третия караш до обед... тва взаимопомощ ли е ?
аре да не продължавам че ще ме линчувате с камъни

- Lion_Heart
- Автомобил:
- Двигател:
Имал съм такова нещо-главата я стягаш на кръст и не прекаляваш-стягаш на ръка.А пък ако на брат ти му писне-пиши ми едно лично да му го купя,че ми е домъчняло за такава машинка-моето между другото не ми създаваше никакви проблеми-двигателя му беше ремонтиран изцяло де.......
-
kiril_bulgaria
- Автомобил:
- Двигател:
Преди 30+ години имах такова нещо. Пет дни го правих, събота и неделя го карах. То не бяха пробити аспуси, ....Ех, младини.
Главата се стяга на кръст, на ръка.Поне така аз правих. Накрая като Калашников можех да го сглобявам и разглобявам-с вързани очи.
Извинявам се за офф, но не се сдържах да не си споделя с Вас детската ми любов, наред с Ладата. Носталгия по изминати времена. Значи остарявам, бавно, но сигурно!
Главата се стяга на кръст, на ръка.Поне така аз правих. Накрая като Калашников можех да го сглобявам и разглобявам-с вързани очи.
Извинявам се за офф, но не се сдържах да не си споделя с Вас детската ми любов, наред с Ладата. Носталгия по изминати времена. Значи остарявам, бавно, но сигурно!
-
vasko01
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря за отговорите колеги,днес ги стегнах на усет ,че моторчето даже и запали.Всъщтност това Балканче е почти ново но от стоене му бяха залепили сегментите.След направената проба освен че запали даже и тръгна
но не е YAMAHA ,абе щом му харесва нека се учи.Още веднъж благодаря а темата може 

- Pichaga
- Антиспамър №1

- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
онуфри е дал правилния линк. имаше и тема преди време за балканчето, потърси я, може да ти е от помощ
- vw_golf_4_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
да сипва повече масло в бензина, че имам 2-3 спечени колянови вала зад гърба си.. и да зане, че от 1ва на 2ра се включва без съединител, за да не попада на свободна или 3та.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”