Мнениеот chrissy » Нед 22 ное 2009 23:29
Аз препоръчвам АВО-БЕЛ, учих там 10 години, тогава още се казваше АВО-3, но който е минал оттам, не е останал разочарован! В ИЧС не съм съгласна, че са добри курсовете, там групите са малки, вярно е, но учебникът, поне когато за последно проверявах, беше Headway, което е една изключително остаряла система, не е интерактивна и интересна за обучаващите се. В АВО-БЕЛ винаги досега са ползвали някои от последните учебници на Longman, чиято дидактика, по мое мнение, е в пъти по-добра... С една дума казано, Headway са просто скучни... А досега честно казано не съм намерила учебнищи, които (като цяло, разбира се) да са били по-готини от тея на Longman...
Освен това, цените на АВО-БЕЛ са доста сносни в сравнение с другите училища, като Европа, Фарос и Британика. И колегата, който каза за студентите, дето се наемат, е напълно прав, но в АВО-БЕЛ поне доскоро нямаше такива неща. Особено по високите нива, хората са дългогодишни филолози и са много добри, няма да ме сложат мен примерно, само защото имам Профишънси, както става по други места...
П.С. Тук е мястото да спомена, че и аз водех разни курсове по английски по разни места, на възрастни и деца, все пак имам поглед над учебниците, особено по английски и немски...
Надявам се да бях полезна! Успех в търсенето и най-вече - в ученето после!