Езиков център "Космополит"

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Nikkolay
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Езиков център "Космополит"

Мнениеот Nikkolay » Пет 20 ное 2009 13:15

Някой да е ходил на курсове по езици там. Намира се до театър "Сълза и смях".
Трябва да се запиша на курс по английски. :oops:
Цените им са по-ниски отколкото на останалите и мисля да се запиша при тях.
Някой да знае нещо повече за този център..., става ли..... :roll:

pakumba
Автомобил:
Двигател:

Re: Езиков център "Космополит"

Мнениеот pakumba » Пет 20 ное 2009 15:32

за конкретния езиков център не знам, обаче всички от този род школи, центрове и т.н. са един дол дренки- не стават за нищо. наемат студенти за преподаватели, нямат постоянни преподаватели, защото им плащат малко и напускат нон стоп, пълна измекярщина. пак казвам- не говоря за конкретния център и може нещата да не са така при тях. бих ти препоръчал да провериш в курсове към Ичс ама предполагам цените ще са по-високи. а специално английския съвсем сам можеш без никакви курсове да го учиш, в днешно време информация бол....

Потребителски аватар
Shefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Shefito » Нед 22 ное 2009 22:25

И моят съвет е да запишеш курс в ИЧС. Пробвал съм в други школи и останах доста разочарован. Не само заради парите, а най-вече заради загубеното време. Успех !!! :beer

chrissy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chrissy » Нед 22 ное 2009 23:29

Аз препоръчвам АВО-БЕЛ, учих там 10 години, тогава още се казваше АВО-3, но който е минал оттам, не е останал разочарован! В ИЧС не съм съгласна, че са добри курсовете, там групите са малки, вярно е, но учебникът, поне когато за последно проверявах, беше Headway, което е една изключително остаряла система, не е интерактивна и интересна за обучаващите се. В АВО-БЕЛ винаги досега са ползвали някои от последните учебници на Longman, чиято дидактика, по мое мнение, е в пъти по-добра... С една дума казано, Headway са просто скучни... А досега честно казано не съм намерила учебнищи, които (като цяло, разбира се) да са били по-готини от тея на Longman...

Освен това, цените на АВО-БЕЛ са доста сносни в сравнение с другите училища, като Европа, Фарос и Британика. И колегата, който каза за студентите, дето се наемат, е напълно прав, но в АВО-БЕЛ поне доскоро нямаше такива неща. Особено по високите нива, хората са дългогодишни филолози и са много добри, няма да ме сложат мен примерно, само защото имам Профишънси, както става по други места...

П.С. Тук е мястото да спомена, че и аз водех разни курсове по английски по разни места, на възрастни и деца, все пак имам поглед над учебниците, особено по английски и немски...

Надявам се да бях полезна! Успех в търсенето и най-вече - в ученето после!

Потребителски аватар
VW-fenka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот VW-fenka » Вто 24 ное 2009 11:45

АВО-БЕЛ са по-добри :да:
Аз изкарах един курс в Космополит.... останах доволна.
Наистина цените са по-ниски... Записвай се... то донякъде зависи и от самия човек... и в Аво да се запишеш, ако не ти се учи няма смисъл :lol:

Boshido
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Boshido » Вто 05 яну 2010 11:54

10 години в Аво??? Това не е ли малко множко? :shock Аз за 5 години висше завърпих и съм филолог по чешки! Понеже и на мен ми се наложи да понауча английския, доста се поразрових и най-добрите отзиви бяха за Модулор. Записах се там миналата година лятото и сега през март ще завърша С1, без проблем пиша и говоря. В група съм с оше 4 човека, преподаването е супер, просто съм адски доволен ( а все пак съм филолог и трудно може да ми се угоди :lol: ) Искам само да споделя, че като си търсех курс, не се интересувах първо и само от цените, а най-вече от качеството, защото не ми се учи по 100 пъти едно и също или пък 10 години един език (без да се обижда лично колегата :beer )

Потребителски аватар
Nikkolay
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Nikkolay » Вто 05 яну 2010 12:41

вече се записах в тоя Космополит. Даже вече съм към края на курса. Хич не съм доволен :не: , пълна трагедия е даскалката, която е студентка :не:, а групата е от 15 човека :screwy
Вярно е това, че евтиното излиза скъпо :oops:

Потребителски аватар
stanko_g
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stanko_g » Вто 05 яну 2010 16:29

Потребителски аватар
Nikkolay
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Nikkolay » Вто 05 яну 2010 17:20

stanko_g написа:http://lmgtfy.com/?q=+%D0%95%D0%B7%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%B2+%D1%86%D0%B5%D0%BD%D1%82%D1%8A%D1%80+%22%D0%9A%D0%BE%D1%81%D0%BC%D0%BE%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%82%22

:Mr Green Fun знам я процедурата и съм я прилагал дори mhihi
Темата може да се заключва.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”