още един измамник във форума

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
bate_zaio
Автомобил:
Двигател:

още един измамник във форума

Мнениеот bate_zaio » Съб 20 мар 2010 18:55

пускам тази тема с голям яд немога още да повярвам че има такива хора тук всички сме тук да обменим знания и мнения и кой от каквото има нужда да си купи и аз си купик както всички са си купували от тук само че ми забиха нож в гърба купих си нови джанти и нямах възможност да купя и нови гуми и бях сигурен че тук ще намеря и така стана тук намерих от ......... VANIO.........
така му е потрбителското име гумите с добър грайфер 4-5 мл имат хляб в тях добре изглеждащи всичко ок пиша му аз на този пич как са гумите кво им е състоянието (като цена бяха 80 лв не съм се пазарил и стотинка )той състоянието на гумите е перфектно без балони,лепенки и кривини просто смених колата и тези неми трябват,викам си ок няма проблем и гумите ми седяха така 3,4 месеца щотото колата ми се прави но реших да ги сложа и като ги сложих два балона и то доста големи балонии и веднага му званя аз му викам аз съм момчето дето купи от тебе едни гуми и той аааааааа да сетих се и аз му викам гумите са с два балона каво да ги правя аз сега и той ааааа не при мен всичко си беше на ред няма балониии викам абе човек аз не съм ги карал тези гуми няма от каде да направят тези балони както и да е да се отърве от ситуацията ми вика снимай ги и ми прати снимки викам ок снимах ги ама преди това му пиша да ми даде скайп или потребителското име тук щото бях го забравил и кво се оказа човека не вдига телефона званях му днес поне 6-7 и никой не вдигна а даже и накрая си изкл. телефона нямам думи просто кво да кажа за такива хораа така се прецаква целия форум и след време никой няма да си има доверие и никой нищо няма да купува от тук :banghead: :banghead: :banghead:

Потребителски аватар
Deo88
Автомобил:
Двигател:

Re: още един измамник във форума

Мнениеот Deo88 » Съб 20 мар 2010 19:10

Кофти ситуация колега . Мене миналата година ме прецакаха така със едно кожено арматурно табло за Голф 2 ! 60 лв. за табло , и като го видях в какво състояние е , просто ме заболя главата ... А колегата от които го купих само ми каза : Ами , то сигурно е било от транспорта така !!!
Как ще е от транспорта , като си личи , че пукнатините по таблото ( на 5-6 места) са от доста време ! Я да несъм толкова бавен ...

Съчуствам ти колега :079: , но ги има и такива хора . Просто трябва да внимаваме при покупката на каквито и да са неща . Нищо не пречи да искаме колкото се може повече снимки и информация за даденият продукт .

п.с. След случката с таблото , изисквам повече снимкова информация ( и не само ) за стоката . :012:

Хайде от днес нататък , с повече късмет !!! :да:

Потребителски аватар
Layer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Layer » Съб 20 мар 2010 19:33

как ще си купиш гуми за 80 лв и ще очакваш да са добре,
и 4 месеца няма да ги сложиш,за какво си ги купил въобще като не ти трябват.
тя колата като се прави,джантите са си джанти.
аве работата намирисва малко,след 4 месеца да викаш на някой че е измамник. :screwy

Потребителски аватар
nigga
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nigga » Съб 20 мар 2010 19:42

Layer написа:...........след 4 месеца да викаш на някой че е измамник. :screwy
:deal
не оправдавам колегата ма ......... аз ако съм на негово място бих те от*бал спокойно , знам ли какво си правил 4 месеца с тея гуми по нашите прекрасни пътища ( не че е така , но все пак )
нищо лично :да:

Потребителски аватар
Jogo_1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Jogo_1 » Съб 20 мар 2010 19:54

Лично според мен, нямаш право да се сърдиш 4 - ри месеца си е бая време . Пък и 4 ри гуми за 80 лева, нормално е да са доста зле :)

Потребителски аватар
petko5
Автомобил: VW Golf 3
Двигател: ААМ

Мнениеот petko5 » Съб 20 мар 2010 20:02

Колега bate_zaio, за гумаджийница.....чул ли си ?
Ако колата ти беше на ремонт 1год.......какво щеше да стане ?....... и за 80лв...какво очакваш ?
Не защитавам колегата VANIO.....дори мразя некоректни "търговци", но в случая си се "наиграл" сам... и никой не ти е виновен :wink:

Това да ти е като "обица на ухото" :wink:

Последна промяна от petko5 на Съб 20 мар 2010 21:16, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
evgenii74
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот evgenii74 » Съб 20 мар 2010 21:12

Колега като купуваш нещо го пробвай веднага за да няма после олеле.Защото се срещат и некоректни колеги ,ако може въобще да се нарекат така.А такива заслужават :dummy: :dummy:

Потребителски аватар
Winner25
Автомобил: VW Passat B4 B6
Двигател: ABS BKC

Мнениеот Winner25 » Съб 20 мар 2010 21:56

За 4-те месеца съм напълно съгласен. Но "за 80лв какво очакваш" Звучи несериозно.
За да струват едни гуми по-малко пари може да са с по-малко грайфер, да са по-стари, да са някоя смешна марка, но дефектите се виждат ясно на гума за 20лв и на такава за 200 :да:

Потребителски аватар
DimitarBT
Автомобил: VW Passat B3
Двигател: 2E
Контакти:

Мнениеот DimitarBT » Съб 20 мар 2010 22:19

да чукна на дърво,аз до сега не съм патил,макарче съм купувал доста работи от тука.само лека издънка имаше при покупката на един чейнджър на който букаса от едната страна на кабела беше смачкана,колегата не беше споменал за тази лека подробност.но така и не съм звънял да се разправям.вече беше "пито-платено"....
дано има по-малко измамници в този форум...смея да кажа най-добрия авто форум в България

Потребителски аватар
Luciano
Автомобил: Golf IV
Двигател: 1.9TDI AHF
Контакти:

Мнениеот Luciano » Съб 20 мар 2010 22:54

Няма как да няма и тиквеници от 54000 регнати потребителя.
На всички ни е ясно, че при такава търговия има рискове...
Повечко късмет трябва

Потребителски аватар
Barboukov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Barboukov » Съб 20 мар 2010 23:17

Съжалявам колега.

И аз да се изкажа. Цената на гумите не е определяща. Ако ги даваше за 200 лв какво? Нямаше ли пак да се е набутал колегата. И аз в момента продавам гумите, с които купих четворката. Така или иначе съм затворил една камара пари по нея поне с нови гуми да я обуя. Продавам ги на смешни пари защото няма смисъл да ми стоят и само да събират прахуляци. Човека така си е преценил, така ги е продал. Обяче наистина не му прави чест да прикрива подробности (балоните). Това наистина си е измама.

death

theultimate
Автомобил: Passat B7
Двигател: CFFB

Мнениеот theultimate » Съб 20 мар 2010 23:26

И за 5лв да са гумите, като се каже че няма балони - значи трябва да няма балони. А те не се образуват от седене в мазето, по-скоро се скриват като гумата е мека или е без джанта...

Потребителски аватар
Layer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Layer » Нед 21 мар 2010 0:49

айде всичките дето викате че цената не определя качеството се обосновете.
колкото и да си кривите душите,за 20 лв на парче гуми хубави няма .
камоли от непознат.

нито една от двете страни не защитавам. :012: :012: :012:

Потребителски аватар
bate_zaio
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bate_zaio » Нед 21 мар 2010 11:02

колеги просто имам доверие на хората тук защото съм чел много и гледам че има доста чесни и за това не съм ги слагъл гумите според мен нее проблем времето те ако са си читави няма да има проблем а за цената мисля че нито е малко нито е много защото аз взе други две за 60лв с 6-7 мл грайфер и са перфектни но всичко е до човек каквод а ви кажаа пил съм вече една студена вода пък ще купувам други ама не от форума със сигурност поздрави на всички

Потребителски аватар
hosetovw
Автомобил: VW MK5 GTI DSG
Двигател: 2.0 TFSI BWA
Контакти:

Мнениеот hosetovw » Нед 21 мар 2010 11:19

Извинявам се за офф-а ама заради хора каращи с такива гуми по 20, 30 лв. почнаха да ми настръхват косите ... :horror:
Успех да спре в извъредна ситуация или въобще да го държат на пътя с такива изпечени галоши за гуми ... :не:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”