така му е потрбителското име гумите с добър грайфер 4-5 мл имат хляб в тях добре изглеждащи всичко ок пиша му аз на този пич как са гумите кво им е състоянието (като цена бяха 80 лв не съм се пазарил и стотинка )той състоянието на гумите е перфектно без балони,лепенки и кривини просто смених колата и тези неми трябват,викам си ок няма проблем и гумите ми седяха така 3,4 месеца щотото колата ми се прави но реших да ги сложа и като ги сложих два балона и то доста големи балонии и веднага му званя аз му викам аз съм момчето дето купи от тебе едни гуми и той аааааааа да сетих се и аз му викам гумите са с два балона каво да ги правя аз сега и той ааааа не при мен всичко си беше на ред няма балониии викам абе човек аз не съм ги карал тези гуми няма от каде да направят тези балони както и да е да се отърве от ситуацията ми вика снимай ги и ми прати снимки викам ок снимах ги ама преди това му пиша да ми даде скайп или потребителското име тук щото бях го забравил и кво се оказа човека не вдига телефона званях му днес поне 6-7 и никой не вдигна а даже и накрая си изкл. телефона нямам думи просто кво да кажа за такива хораа така се прецаква целия форум и след време никой няма да си има доверие и никой нищо няма да купува от тук