Тук следват огромни благодарности за Андрей (cardan), който май измъкнах от леглото, но дойде и ми смени гумата с резервната от багажника. Наистина беше много мило от негова страна и няма да го забравя!

В полунощ тръгвам от Лозен към София с идеята да си занеса джантата да я изправят и да погледнат гумата... Когато на Околовръстното точно преди да се спусна към Цариградско шосе... спуквам и резервната гума. В резултат се озовавам под Околовръстното в някаква криминална канавка, сама жена с две спукани гуми. Невероятно усещане!

Звъня на Сашко (Dead man) за помощ... След няколко телефонни разговора и мъничко време при мен идва Дружбенският отряд за бързо реагиране: Сашко, Жоро (jojo-g) и Ники (чийто ник си признавам, че не запомних). Тримата ми носят втора резервна гума и я сменят. После отидохме всички в Студентски град, оставихме гумите за ремонт и иху-аху в една закусвалня. Там направихме неосъществената дружбенска среща, наприказвахме се, поблагодарих им и после обратно за гумите. Аз лично си бях вкъщи около 3 сутринта, предполагам момъците също.
В резултат на горното открих, че мога да бъда спокойна, защото независимо какво се случва, аз мога да разчитам на моите дружбенски рицари

Много, много, ама наистина много съм ви признателна за усилията и времето, което ми отделихте