Тук следват огромни благодарности за Андрей (cardan), който май измъкнах от леглото, но дойде и ми смени гумата с резервната от багажника. Наистина беше много мило от негова страна и няма да го забравя!
В полунощ тръгвам от Лозен към София с идеята да си занеса джантата да я изправят и да погледнат гумата... Когато на Околовръстното точно преди да се спусна към Цариградско шосе... спуквам и резервната гума. В резултат се озовавам под Околовръстното в някаква криминална канавка, сама жена с две спукани гуми. Невероятно усещане!
Звъня на Сашко (Dead man) за помощ... След няколко телефонни разговора и мъничко време при мен идва Дружбенският отряд за бързо реагиране: Сашко, Жоро (jojo-g) и Ники (чийто ник си признавам, че не запомних). Тримата ми носят втора резервна гума и я сменят. После отидохме всички в Студентски град, оставихме гумите за ремонт и иху-аху в една закусвалня. Там направихме неосъществената дружбенска среща, наприказвахме се, поблагодарих им и после обратно за гумите. Аз лично си бях вкъщи около 3 сутринта, предполагам момъците също.
В резултат на горното открих, че мога да бъда спокойна, защото независимо какво се случва, аз мога да разчитам на моите дружбенски рицари
Благодаря ви от все сърце, момчета, и не съм забравила какво ви обещах: 
Много, много, ама наистина много съм ви признателна за усилията и времето, което ми отделихте