Една приятелка ми звънна ако мога да я закарам до Банско,съгласих се на мен толкова и ми трябва

обичам да пътувам. Тръгнахме ,по пътя влезнахме в една дупка, която не се виждаше защото беше валяло и беше се образувала локва вътре. Почна нещо да тропа предната гума,слизаме гледаме няма спукана,гледахме дали е не опира някаде ,но никаде не опираше. Продължаваме да караме и стигаме до една бензиностанция,спираме да проверим от какво е това тропане.Гледаме коралата се откачила и опира в гумата и си викам не е страшно и продължихме. Стигаме до банско,тогава колата почна значително да се тресе и да не върви. Спираме на лукойла в началото на Банско,гледаме гумата на една страна разчекната и си викаме "леле к'ви сме късметлии,карахме с 100-120км по тия завои на мокро и с такава гума. Какво се оказа,махаме капачката на джантата, 3 болта бяха паднали, не бяха скъсани бяха си здрави,били м/у джантата и капачката на джантата.Секретния болт се държеше на съвсем малко.Явно като са сменяли гумите на гумаджийница не са завили болтовете както трябва ли не знам от какво е станало. Нямахме крик,добрече едно момче от бензиностанцията ни услужи с крик. Вдигнахме колата,свалихме гумата гледахме всико си е наред,само малко беше се понадрала джантата отвътре и монтирахме гумата завихме здраво болтовете и тръгнахме обратно за София. Проблема беше изчезнал. С мойте приятели им викам да запоним тая дата и да правим корбан всяка година
Голям късмет извадихме,че гумата на е паднала докато караме по тези завой на мокро с голяма скорост,имаше и мъгла,никакво осветление по пътя,някой даже караха с дълги фарове и ни заслепяваха и нищо не виждахме по тези завой.... Това стана в 00:30 тръгнахме към Банско,закарахме момичето 03:30 и се прибрахме в София в 05:35ч.