Искам специално да полаская един приятел и наш колега :)

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
moleo
0888
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Искам специално да полаская един приятел и наш колега :)

Мнениеот moleo » Пет 23 апр 2010 19:34

Колеги, искам да Ви споделя, как се печели доверие, приятелство и клиенти.
Много често на всеки един от нас ни се налага да си купуваме нещо, да сме клиенти и да сме тотално разочаровани от обслужване и липса на всякаква ангажираност след като ни се продаде някой продукт. Преди няколко години се запознах с нашия колега Милен - GAS ( сигурен съм, че няма човек, който да не го познава ). Още тогава ( работеше в Heed Auto ) ми направи впечатление, че винаги, каквото и да ми препоръча ще е най-доброто или със сигурност най-качественото за парите си, че това е моя човек, за всичко свързано с тунинг или когато реша да разкрася колата си. Сигурно сега всеки един от Вас си казва ...добре де, познаваме го, всеки има мнение, но защо толкова дълго се обесняваш :))) . Преди няколко седмици реших да закупя джанти, свързах се с него. Пича веднага ми намери няколко десетки варианта като цолаж, цени, марки модели....изобщо, каквото и изскване да имах той веднага намираше РЕШЕНИЕ. До тук ок си викам, спрях се на даден модел и веднага се намери бройка, която да пробвам...не просто да я разгледам а да я пробвам. Искам да подчертая, че за тези сервизни манипулации не съм дал лев от себе си. След като избрах джанти и реших да ги купя, намерихме гуми. Цената беше с четири нули но тъй, като беше събота нямаше как да я платя, защото нямах толкова кеш в себе си. Без да се поколебае Милен прие да му платя след 1-2 дни. Всичко това на доверие !!!!!
След няколко дни се оказа, че гумите не са това, което очаквах ( тук следват поне 10 позванявания с мои претенции изисквания и нито за миг не съм усетил, че този човек ще се разсърди или ще ми каже - Просто не мога да говоря ), сменихме няколко бройки. През цялото време приятелю ти намираше решение , за всичко ! Имаше няколко ситуации в които се появяваха проблеми и всичко реши ти за отрицателно време...просто не искам да изпадам в подробности.

Мога много да те лаская, както се казва но мога да заявя пред всички, че ще съм ти клиент още дълго време!

Радвам се, че те познавам

Жоро

п.п

спестих още моменти в които имах надрани нови джанти ( от мен самия ) и всичко беше поправено на време, без претенции, просто всичко беше в идеята аз като клиент да съм ок и доволен.

Последна промяна от moleo на Пет 23 апр 2010 19:42, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Re: Искам специално да полаская един приятел и наш колега :)

Мнениеот my heart iS iCe » Пет 23 апр 2010 19:38

Евала на пича (GAS) :bowdown Само така се печелят клиенти, сигурен съм че занапред винаги ще има положителни мнения в негова полза :да:

Потребителски аватар
Petrolhead
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Petrolhead » Пет 23 апр 2010 22:16

.

Последна промяна от Petrolhead на Пон 20 май 2013 9:30, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Layer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Layer » Съб 24 апр 2010 0:24

:applause:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”