Много често на всеки един от нас ни се налага да си купуваме нещо, да сме клиенти и да сме тотално разочаровани от обслужване и липса на всякаква ангажираност след като ни се продаде някой продукт. Преди няколко години се запознах с нашия колега Милен - GAS ( сигурен съм, че няма човек, който да не го познава ). Още тогава ( работеше в Heed Auto ) ми направи впечатление, че винаги, каквото и да ми препоръча ще е най-доброто или със сигурност най-качественото за парите си, че това е моя човек, за всичко свързано с тунинг или когато реша да разкрася колата си. Сигурно сега всеки един от Вас си казва ...добре де, познаваме го, всеки има мнение, но защо толкова дълго се обесняваш

След няколко дни се оказа, че гумите не са това, което очаквах ( тук следват поне 10 позванявания с мои претенции изисквания и нито за миг не съм усетил, че този човек ще се разсърди или ще ми каже - Просто не мога да говоря ), сменихме няколко бройки. През цялото време приятелю ти намираше решение , за всичко ! Имаше няколко ситуации в които се появяваха проблеми и всичко реши ти за отрицателно време...просто не искам да изпадам в подробности.
Мога много да те лаская, както се казва но мога да заявя пред всички, че ще съм ти клиент още дълго време!
Радвам се, че те познавам
Жоро
п.п
спестих още моменти в които имах надрани нови джанти ( от мен самия ) и всичко беше поправено на време, без претенции, просто всичко беше в идеята аз като клиент да съм ок и доволен.