въпрос към живеещите на морето
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
въпрос към живеещите на морето
Става ли вече за море. Примерно на юг - Ахтопол. на тоя сайт http://www.wunderground.com/global/stations/15661.html гледам, че за вторник и сряда в ахтопол времето ще се оправя та се чудя дали на 23. май да не се яхна и да ида за 5 дни, като разбира се първо се консултирам със сайта де. Ама се чудя дали все пак става водата за къпане , дали е достатъчно топло за плаж. И дали ще има отворени кръчми, има ли по това време и други туристи или?
- orgasmatron
- Автомобил: Passat B4 Syncro
- Двигател: AGG
- Контакти:
Аз миналата седмица се прибрах от южното черноморие, по точно от созопол, но обиколих по няколко пъти всички населени места с кръчми, като започнеш от черноморец та чак до резово.
Кръчми има навсякъде, даже и работят, не са многозвездни кръчми а са бачкаторски ,има и доста мизерни но повечето биват, само в лозенец не намерих хубава кръчма но може би не съм търсил добре.
Водата става за къпане, аз лично април месец открих сезона на плажа на Дюни, някой може да каже че е студено но въпрос на гледна точка, аз съм 120 кила и много не ги усещам тия студове
най ме е яд че не успях да стигна до плажа силистар (малко преди резово), беше нечовешка кал и един колег с едно ренде се беше забил вътре и го вадихме, след това хич не ми беше до плаж.
Туристи са се навъдили вече, предимно бедни пенисонери от европа, ама те много много по плажовете не ходят, така че за плаж е идеално, спокойствие абсолютно.
Пътищата са много добри, само отсечката в от дюни до ропотамо има малко неравности по пътното платно
, След Царево пътя става доста тесничък и на няколко пъти едни бетонпомпи искаха да минат през мен, Влизането в ахтопол е меко казано ужасяващо на баира са дупка до дупка, просто не е истина. иначе после бива
дано да съм бил полезен
Кръчми има навсякъде, даже и работят, не са многозвездни кръчми а са бачкаторски ,има и доста мизерни но повечето биват, само в лозенец не намерих хубава кръчма но може би не съм търсил добре.
Водата става за къпане, аз лично април месец открих сезона на плажа на Дюни, някой може да каже че е студено но въпрос на гледна точка, аз съм 120 кила и много не ги усещам тия студове

най ме е яд че не успях да стигна до плажа силистар (малко преди резово), беше нечовешка кал и един колег с едно ренде се беше забил вътре и го вадихме, след това хич не ми беше до плаж.
Туристи са се навъдили вече, предимно бедни пенисонери от европа, ама те много много по плажовете не ходят, така че за плаж е идеално, спокойствие абсолютно.
Пътищата са много добри, само отсечката в от дюни до ропотамо има малко неравности по пътното платно

дано да съм бил полезен
В края на миналата седмица бях в Слънчев Бряг по работа. Веднага пробвах плаж. Студено е още! и не може да се свикне. Трябва още малко да се вдигнат градусите.
Иначе вълни нямаше.
Но пак готвят изненадата с чадърите!
Внимавайте и с кръчмите - цените са европейски, а обслужването и качеството български
Иначе вълни нямаше.
Но пак готвят изненадата с чадърите!
Внимавайте и с кръчмите - цените са европейски, а обслужването и качеството български
Върни се в “ОФФ-Топик - други”