въпрос към живеещите на морето

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Mal
Автомобил:
Двигател:

въпрос към живеещите на морето

Мнениеот Mal » Чет 18 май 2006 14:30

Става ли вече за море. Примерно на юг - Ахтопол. на тоя сайт http://www.wunderground.com/global/stations/15661.html гледам, че за вторник и сряда в ахтопол времето ще се оправя та се чудя дали на 23. май да не се яхна и да ида за 5 дни, като разбира се първо се консултирам със сайта де. Ама се чудя дали все пак става водата за къпане , дали е достатъчно топло за плаж. И дали ще има отворени кръчми, има ли по това време и други туристи или?

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Чет 18 май 2006 14:32

инфо от 14 май -Бургас-плажа-вода 16 градуса...все си мисля, че под 21-22 си е стуууудддд

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Чет 18 май 2006 16:20

Pichagа написа:инфо от 14 май -Бургас-плажа-вода 16 градуса...все си мисля, че под 21-22 си е стуууудддд
Абе като за скандинавци и германци става mhihi mhihi mhihi mhihi mhihi mhihi за мъжете е полезно :lol:

Потребителски аватар
orgasmatron
Автомобил: Passat B4 Syncro
Двигател: AGG
Контакти:

Мнениеот orgasmatron » Чет 18 май 2006 17:19

Аз миналата седмица се прибрах от южното черноморие, по точно от созопол, но обиколих по няколко пъти всички населени места с кръчми, като започнеш от черноморец та чак до резово.
Кръчми има навсякъде, даже и работят, не са многозвездни кръчми а са бачкаторски ,има и доста мизерни но повечето биват, само в лозенец не намерих хубава кръчма но може би не съм търсил добре.
Водата става за къпане, аз лично април месец открих сезона на плажа на Дюни, някой може да каже че е студено но въпрос на гледна точка, аз съм 120 кила и много не ги усещам тия студове :)
най ме е яд че не успях да стигна до плажа силистар (малко преди резово), беше нечовешка кал и един колег с едно ренде се беше забил вътре и го вадихме, след това хич не ми беше до плаж.
Туристи са се навъдили вече, предимно бедни пенисонери от европа, ама те много много по плажовете не ходят, така че за плаж е идеално, спокойствие абсолютно.

Пътищата са много добри, само отсечката в от дюни до ропотамо има малко неравности по пътното платно :), След Царево пътя става доста тесничък и на няколко пъти едни бетонпомпи искаха да минат през мен, Влизането в ахтопол е меко казано ужасяващо на баира са дупка до дупка, просто не е истина. иначе после бива :)

дано да съм бил полезен

Mal
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Mal » Чет 18 май 2006 22:58

абе следя го аз времето в тоя сайт пък дано да го дават готино и направо отлитам , между другото днес около Бургас дават темп. на водата 16-18 а на Шабла 11. е те там е за моржове. Па а дано да грейне едно слънце па и да задържи поне седмица

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Пет 19 май 2006 8:36

:-) Я някой да каже как е вълнението, че ми пристигнаха новите регулатори и ме сърбят ръцете да ги пробвам. Смятам другата събота и неделя да отскоча до морето. Единствено ме притеснява ако има вълна. Аре морските да идат да погледнати да споделят после

Mal
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Mal » Пет 19 май 2006 13:33

айде . морските, що мълчите, бре хора. гледам само софиянци тук се включваме.

ila
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ila » Пет 19 май 2006 14:37

В края на миналата седмица бях в Слънчев Бряг по работа. Веднага пробвах плаж. Студено е още! и не може да се свикне. Трябва още малко да се вдигнат градусите.

Иначе вълни нямаше.

Но пак готвят изненадата с чадърите!
Внимавайте и с кръчмите - цените са европейски, а обслужването и качеството български

Потребителски аватар
mitko66
Автомобил: MK8 eTSI DSG
Двигател:

Мнениеот mitko66 » Пет 19 май 2006 14:44

най-прясно инфо...преди 10 минути се прибрах от Созопол...на централния плаж, има пложуващи, водата става за къпане (5-10 мин.) особенно на плиткото...все още има много строежи и мръсотия, но до седмица ще е о.к., заведенията почват да отварят...абе супер е!

Потребителски аватар
momo 1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот momo 1 » Пет 19 май 2006 16:22

Ами 22 градуса температура на въздуха вятър няма ,за къпане лично на мен ще ми е студено пясъка е мокър щото валя много , цацата с бира е перфектна , а има комари и хапят пущините без спрей за комари не става да сядаш дори и на закрито

Потребителски аватар
BuGmaN
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот BuGmaN » Пон 22 май 2006 9:24

Морето е спокойно, като затишие преди буря, но водата си е хладничка, от опит знам, че преди да стане 19 няма свикване, времето е много горещо, вятър почти няма, така ще е поне няколко дни още...
После идва бурята... :wink:

Mal
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Mal » Пон 22 май 2006 11:28

решено. ако не мине котка път на 24 отлитам. До 30 смятам да откарам, та в тоя ред на мисли бурята по-добре да почака поне до 31 :) Отивам на юююююг, че е по-топло. днес даватт темп. на водата 20 градуса по южното , а като гледам че и утре ще е хубаво времето може да се вдигне и още.

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Пон 22 май 2006 14:20

Искам да ти кажа че след 2-рата бира водата е ПЕРФЕКТНА.. вчера скачах от моста (саответно бях МНОГО пиян) напрауу с дрехите и беше ладно.. ама .. моста все пак .. иначе е добре водата.. хем беше 2 часа вечерта

П.С. Резултат = хрема

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Пон 22 май 2006 14:25

Градски щом си хванал хрема значи не си бил толкова пиян mhihi

Върни се в “ОФФ-Топик - други”