assd написа:ето ви демокрация![]()
съжалявам за колегата, ама при бай тошката такива са били най-вероятно в белене.
едит: аз съм бсп-ар
sh0lev написа:Внимание колеги източват бензина. Аз живея в кв. Слатина миналата седмица се качвам в колата давам на контакт и кво стрелката за бензина не мръдва. Когато слязах гледам резервоарът срязан на триъгалник![]()
Викнах чингетата ама какво от това. След като зазпочнах да си търся резервоар се оказа че още трима са изгоряли предишните дни. Ама за това май няма спасение
. Поне да знаете че времената от преди десетина години се върнаха.
mladvampirTDI написа:assd написа:ето ви демокрация![]()
съжалявам за колегата, ама при бай тошката такива са били най-вероятно в белене.
Точно при бай тошката бензин се крадеше като за световно..........
assd написа:mladvampirTDI написа:assd написа:ето ви демокрация![]()
Точно при бай тошката бензин се крадеше като за световно..........
да, държавния. който е без пари. ама на някой да са му откраднали от колата? та те колите отворени да седят, никой не ги е бутал - като дубай.
цялата мизерия в тая тъпа държава е от глупавата демокрация, разбрана погрешно. ето сега е криворазбраната демокрация, за която всички "умници" са мечтали - никой не е виновен за нищо, убийства, цигани, турци, кражби. като бразилия по хълмовете, нищо общо с нормалния свят.
а може и да съм така настроен, защото гледах във вбокс-а репортажа за блок 20
assd написа:мда, извинявам се и спирам с пропагандата![]()
всеки има своите убеждения и право на политическа ориентация
само казвам, че не е нормално да ти крадат бензина в ЕС
santo_trafficante написа:на 23год ми е интересно какво си видял от бай ти Тошово време
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 32 госта