Викнах чингетата ама какво от това. След като зазпочнах да си търся резервоар се оказа че още трима са изгоряли предишните дни. Ама за това май няма спасение
Викнах чингетата ама какво от това. След като зазпочнах да си търся резервоар се оказа че още трима са изгоряли предишните дни. Ама за това май няма спасение
Най интерестното е че от тогава не са пипали 

assd написа:ето ви демокрация![]()
съжалявам за колегата, ама при бай тошката такива са били най-вероятно в белене.
едит: аз съм бсп-ар
sh0lev написа:Внимание колеги източват бензина. Аз живея в кв. Слатина миналата седмица се качвам в колата давам на контакт и кво стрелката за бензина не мръдва. Когато слязах гледам резервоарът срязан на триъгалник![]()
. Поне да знаете че времената от преди десетина години се върнаха.
mladvampirTDI написа:assd написа:ето ви демокрация![]()
съжалявам за колегата, ама при бай тошката такива са били най-вероятно в белене.
Точно при бай тошката бензин се крадеше като за световно..........

assd написа:mladvampirTDI написа:assd написа:ето ви демокрация![]()
Точно при бай тошката бензин се крадеше като за световно..........
да, държавния. който е без пари. ама на някой да са му откраднали от колата? та те колите отворени да седят, никой не ги е бутал - като дубай.
цялата мизерия в тая тъпа държава е от глупавата демокрация, разбрана погрешно. ето сега е криворазбраната демокрация, за която всички "умници" са мечтали - никой не е виновен за нищо, убийства, цигани, турци, кражби. като бразилия по хълмовете, нищо общо с нормалния свят.
а може и да съм така настроен, защото гледах във вбокс-а репортажа за блок 20

assd написа:мда, извинявам се и спирам с пропагандата![]()
всеки има своите убеждения и право на политическа ориентация
само казвам, че не е нормално да ти крадат бензина в ЕС
santo_trafficante написа:на 23год ми е интересно какво си видял от бай ти Тошово време
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 88 госта