


Моля съвети само от човек, който е консервирал въпросната гъба



mely написа:...
В съд с вода се слага сол, даф. лист и чер пипер като заври се пускат гъбите нарязани на перченца, бланшират се за две, три минути и се затварят в буркани и се варят 1 1/2 часа. -взех го от бг мама
Лично съм консервирал кладница по подобен начин
Данко написа:Митак стават по този начин който го е описал колегата,може и в пликчета във фризер
MITKO_DVD написа:Данко написа:Митак стават по този начин който го е описал колегата,може и в пликчета във фризер
Точно така ги направих,само че се варят между 20-30 мин.![]()
mely написа:MITKO_DVD написа:Данко написа:Митак стават по този начин който го е описал колегата,може и в пликчета във фризер
Точно така ги направих,само че се варят между 20-30 мин.![]()
Прати едно бурканче де... по куриер...Еконт с опция "отвори и опитай".
Stefan написа:Митко, ние сърнелите ги сушим и после ги слагаме и в манджи и в гювечи и в каквото се сетиш
Ако набереш други гъби пиши, за да ти кажа някоя и друга рецептичка
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: batjoro и 52 госта