JoJoooo написа:Здравейте вчера си карам гоУфу спрях на пътя да поговоря с един познат само за секунда да го попитам нещо а отсреща иде един джиП - нямаше от къде да мини, а и аз ако продължа на горе той трябваше да тръгне назад за да мина аз и като съвестен гражданин включих на задна предавка и изчаках да мине джиПа. Но той мина точно срещу мен и спря диагонал за да не мога да мина дойде при мен и показа документ, че бил пожарникар, поиска ми документи дадох му каквото поиска и после вика " приятен ден - (много малък изглеждаш зад волана е) " и си тръгна. Та въпроса ми е има ли право пожарникар да ми иска документи или трябваше да звъъънна вза да им обясня какво става... Благодаря за отзивите
Pirogov написа: Ами не няма право да ти иска долументи... освен ако не си подпалил нещо, и тогава пак няма право, а трябва да има орган на полицията,за да ти поиска документи.Не е трябвало да ги показваш.И ти сливи ли имаше в устата, та не го пита за чий х*й ще ти иска документи?! Внимавай на кого си даваш личните неща, да не изревеш някой ден с измамници... аз на полицаи преди да ги дам искам лигитимация и да ми кажат за какво ми ги искат
Дашо написа:За първи път чувам пожарникар да проверява ... Явно е получил "факс"
Stefan написа:Ако го беше питал - " защо, какво е станало" можеше да ти стане по-ясно какво е искал. В случая може само да се гадае
JoJoooo написа:Pirogov написа: Ами не няма право да ти иска долументи... освен ако не си подпалил нещо, и тогава пак няма право, а трябва да има орган на полицията,за да ти поиска документи.Не е трябвало да ги показваш.И ти сливи ли имаше в устата, та не го пита за чий х*й ще ти иска документи?! Внимавай на кого си даваш личните неща, да не изревеш някой ден с измамници... аз на полицаи преди да ги дам искам лигитимация и да ми кажат за какво ми ги искат
Ами като незнам шофйор съм от много малко време и това ми е първото спиране демек сефте...
веселин написа:Добри - показал му е документ , че е пожарникар - обаче няма право да извършва проверка на документи за самоличност, освен при изпълнение на функционални задължения - и то проверка на техническа документация - планове за евакуация и всички други ,свързани с пожарна безопасност в сгради и обекти.
(много малък изглеждаш зад волана е)
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 39 госта