за да им обясня какво става... Благодаря за отзивите Проблем с пожарникар...
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
JoJoooo
- Автомобил: Volkswagen Passat
- Двигател: AJM
Проблем с пожарникар...
Здравейте вчера си карам гоУфу спрях на пътя да поговоря с един познат само за секунда да го попитам нещо а отсреща иде един джиП - нямаше от къде да мини, а и аз ако продължа на горе той трябваше да тръгне назад за да мина аз и като съвестен гражданин включих на задна предавка и изчаках да мине джиПа. Но той мина точно срещу мен и спря диагонал за да не мога да мина дойде при мен и показа документ, че бил пожарникар, поиска ми документи дадох му каквото поиска и после вика " приятен ден - (много малък изглеждаш зад волана е) " и си тръгна. Та въпроса ми е има ли право пожарникар да ми иска документи или трябваше да звъъънна в
за да им обясня какво става... Благодаря за отзивите 
за да им обясня какво става... Благодаря за отзивите - dragozow
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Проблем с пожарникар...
Нищо не може да ти иска. Може да те е помислил за малък и с цел да предотврати някоя твоя глупост го е направил. Може пък и да го стяга фуражката.
JoJoooo написа:Здравейте вчера си карам гоУфу спрях на пътя да поговоря с един познат само за секунда да го попитам нещо а отсреща иде един джиП - нямаше от къде да мини, а и аз ако продължа на горе той трябваше да тръгне назад за да мина аз и като съвестен гражданин включих на задна предавка и изчаках да мине джиПа. Но той мина точно срещу мен и спря диагонал за да не мога да мина дойде при мен и показа документ, че бил пожарникар, поиска ми документи дадох му каквото поиска и после вика " приятен ден - (много малък изглеждаш зад волана е) " и си тръгна. Та въпроса ми е има ли право пожарникар да ми иска документи или трябваше да звъъънна вза да им обясня какво става... Благодаря за отзивите
Ами не няма право да ти иска долументи... освен ако не си подпалил нещо, и тогава пак няма право, а трябва да има орган на полицията,за да ти поиска документи.Не е трябвало да ги показваш.И ти сливи ли имаше в устата, та не го пита за чий х*й ще ти иска документи?! Внимавай на кого си даваш личните неща, да не изревеш някой ден с измамници... аз на полицаи преди да ги дам искам лигитимация и да ми кажат за какво ми ги искат
- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
За първи път чувам пожарникар да проверява ... Явно е получил "факс"
-
JoJoooo
Pirogov написа: Ами не няма право да ти иска долументи... освен ако не си подпалил нещо, и тогава пак няма право, а трябва да има орган на полицията,за да ти поиска документи.Не е трябвало да ги показваш.И ти сливи ли имаше в устата, та не го пита за чий х*й ще ти иска документи?! Внимавай на кого си даваш личните неща, да не изревеш някой ден с измамници... аз на полицаи преди да ги дам искам лигитимация и да ми кажат за какво ми ги искат
Ами като незнам шофйор съм от много малко време и това ми е първото спиране демек сефте...
- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
Ако го беше питал - " защо, какво е станало" можеше да ти стане по-ясно какво е искал. В случая може само да се гадае 
-
JoJoooo
Дашо написа:За първи път чувам пожарникар да проверява ... Явно е получил "факс"
или факс или са му звъннали по телефона за пожар в мойта кола
-
JoJoooo
Stefan написа:Ако го беше питал - " защо, какво е станало" можеше да ти стане по-ясно какво е искал. В случая може само да се гадае
демек следващия път документи
тъй ша му кааRe: Проблем с пожарникар...
JoJoooo написа:Pirogov написа: Ами не няма право да ти иска долументи... освен ако не си подпалил нещо, и тогава пак няма право, а трябва да има орган на полицията,за да ти поиска документи.Не е трябвало да ги показваш.И ти сливи ли имаше в устата, та не го пита за чий х*й ще ти иска документи?! Внимавай на кого си даваш личните неща, да не изревеш някой ден с измамници... аз на полицаи преди да ги дам искам лигитимация и да ми кажат за какво ми ги искат
Ами като незнам шофйор съм от много малко време и това ми е първото спиране демек сефте...
Бате, докато си в автомобила, си част от движението.. дори да си спрял на платното пак си част от това движение.А тези които отговарят и имат право да ръководят движението са фуражките... само на тях показвай документи, само след лигитимация! И ги гледай дали си носят шапките, че нещо много айляк го раздават и заради баща ми уволниха двама такива паляци!
-
JoJoooo
Ами къде беше докато показвах документите
незнам за какво става дума и за това показах 

- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Няма право да ти иска каквито и да е документи. Дори не се е легитимирал предполагам.
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
Добри - показал му е документ , че е пожарникар - обаче няма право да извършва проверка на документи за самоличност, освен при изпълнение на функционални задължения - и то проверка на техническа документация - планове за евакуация и всички други ,свързани с пожарна безопасност в сгради и обекти.
- Pichaga
- Антиспамър №1

- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
веселин написа:Добри - показал му е документ , че е пожарникар - обаче няма право да извършва проверка на документи за самоличност, освен при изпълнение на функционални задължения - и то проверка на техническа документация - планове за евакуация и всички други ,свързани с пожарна безопасност в сгради и обекти.
-
altanivan
- Автомобил:
- Двигател:
Ами човека е решил да види как се работи в КАТ

(много малък изглеждаш зад волана е)
Вероятно това е причината,а дали има право ...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”