viewtopic.php?f=47&t=258701
Поръчал съм на колегата да ги прати с куриер сутринта на 09.04.Айде куриера затворил.Уговорката остава за понеделник.Цената е направена дал съм си координатите за пратката...но колегата продължава да повдига темата.Мисля че вече има уговорка и тя трябва да се спази.Явно колегата докато дойде понеделник ако случайно ги продаде и вземе 5-10 лева от горе ще е по-доволен,а с другия колега с който се е уговорил (аз) да д......а супата.Вие как мислите?
Колегиално ли е това?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- wicked_Jester
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Колегиално ли е това?
Аз лично мисля че доста се впрягаш .. Може да е така ... Може и да е грешно .. Но знаеш че не си избираме "Колегите" Хора всякакви има знаеш .. Да не ти пука принципно...
За това са добавили приятел и враг статуси тука .... Маркираш човека и запомняш че е некоректен.. Пък то части много ...Мнението важно !! Свиркаи си ...
За това са добавили приятел и враг статуси тука .... Маркираш човека и запомняш че е некоректен.. Пък то части много ...Мнението важно !! Свиркаи си ...

- LEADER_
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
wicked_Jester написа:Аз лично мисля че доста се впрягаш .. Може да е така ... Може и да е грешно .. Но знаеш че не си избираме "Колегите" Хора всякакви има знаеш .. Да не ти пука принципно...
Прав си колега,но предполагам знаеш какво е да чакаш нещо с нетърпение....Не е въпроса че колегата ще ги продаде,а в мъжката постъпка и уговорка.След като всичко е уговорено смятам че поне според мен стоката се счита за запазена...
- wicked_Jester
- Автомобил:
- Двигател:
Дяволски си прав НО .. не можеш да му кажеш гък щот си е негово тва дет продава...
На колегата му кажи друг път вместо да се уговаря да си пусне шитните на търг ..
Дет има една дума ...Заеби...

На колегата му кажи друг път вместо да се уговаря да си пусне шитните на търг ..
Дет има една дума ...Заеби...

- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
Колегата LEADER е прав донякъде, мен обаче се е случвало колеги да ме карат да им пазя нещо и в последствие се отказват без дори едно съобщение във форума да ми напишат.
- anrus
- Автомобил: Golf2 10Millionen и Golf2 Country
- Двигател: RF-1988 и 1P-1991
LEADER_ написа:http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=47&t=258701
Поръчал съм на колегата да ги прати с куриер сутринта на 09.04.Айде куриера затворил.Уговорката остава за понеделник.Цената е направена дал съм си координатите за пратката...но колегата продължава да повдига темата.Мисля че вече има уговорка и тя трябва да се спази.Явно колегата докато дойде понеделник ако случайно ги продаде и вземе 5-10 лева от горе ще е по-доволен,а с другия колега с който се е уговорил (аз) да д......а супата.Вие как мислите?
Ако си му подбивал обявената цена, не е редно да имаш претенции.
- LEADER_
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Winner25 написа:Колегата LEADER е прав донякъде, мен обаче се е случвало колеги да ме карат да им пазя нещо и в последствие се отказват без дори едно съобщение във форума да ми напишат.
Колега тука не става дума да ми ги пази а направо да ми ги изпраща.Все пак има сделка но продавача явно не мисли така...както и да е.Модераторите ако решат да изтрият темата.
- LEADER_
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
anrus написа:LEADER_ написа:http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=47&t=258701
Ако си му подбивал обявената цена, не е редно да имаш претенции.
Колега нормално е във форума всеки да се пазари за цена..Аз не му подбивам цената.Предлагам му цена той я обмисля и се съгласява.Скоро продадох музика.Беше обявена за 200 лева и от много пазарлък я дадох за 150 лева.Всеки има право да предлага цена.Първия който му хареса цената му я пратих без да продължавам да повдигам темата Някой ако не го устройва цената не намаля и толкова.Айде пращайте темата в небитието пък аз ще се моля до понеделник никой да не ги вземе.

- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
1. от темата не става ясно, че си се спазарил с него
2. може да ги продаде и на друг, може и не. Ако ги продаде как ще докажеш, че ти си постигнал пръв договореност за определена цена...
тука все повече ми прилича на БИТАК и затова ще заключа. Ако те прецака, АКО, пиши и помисли как ще докажеш, че пръв си договорил
2. може да ги продаде и на друг, може и не. Ако ги продаде как ще докажеш, че ти си постигнал пръв договореност за определена цена...
тука все повече ми прилича на БИТАК и затова ще заключа. Ако те прецака, АКО, пиши и помисли как ще докажеш, че пръв си договорил
Върни се в “ОФФ-Топик - други”