Колегиално ли е това?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
LEADER_
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Колегиално ли е това?

Мнениеот LEADER_ » Съб 09 апр 2011 23:42

viewtopic.php?f=47&t=258701
Поръчал съм на колегата да ги прати с куриер сутринта на 09.04.Айде куриера затворил.Уговорката остава за понеделник.Цената е направена дал съм си координатите за пратката...но колегата продължава да повдига темата.Мисля че вече има уговорка и тя трябва да се спази.Явно колегата докато дойде понеделник ако случайно ги продаде и вземе 5-10 лева от горе ще е по-доволен,а с другия колега с който се е уговорил (аз) да д......а супата.Вие как мислите?

Потребителски аватар
wicked_Jester
Автомобил:
Двигател:

Re: Колегиално ли е това?

Мнениеот wicked_Jester » Съб 09 апр 2011 23:48

Аз лично мисля че доста се впрягаш .. Може да е така ... Може и да е грешно .. Но знаеш че не си избираме "Колегите" Хора всякакви има знаеш .. Да не ти пука принципно...
За това са добавили приятел и враг статуси тука .... Маркираш човека и запомняш че е некоректен.. Пък то части много ...Мнението важно !! Свиркаи си ... :beer

Потребителски аватар
LEADER_
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот LEADER_ » Съб 09 апр 2011 23:54

wicked_Jester написа:Аз лично мисля че доста се впрягаш .. Може да е така ... Може и да е грешно .. Но знаеш че не си избираме "Колегите" Хора всякакви има знаеш .. Да не ти пука принципно...
За това са добавили приятел и враг статуси тука .... Маркираш човека и запомняш че е некоректен.. Пък то части много ...Мнението важно !! Свиркаи си ... :beer

Прав си колега,но предполагам знаеш какво е да чакаш нещо с нетърпение....Не е въпроса че колегата ще ги продаде,а в мъжката постъпка и уговорка.След като всичко е уговорено смятам че поне според мен стоката се счита за запазена...

Потребителски аватар
wicked_Jester
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот wicked_Jester » Нед 10 апр 2011 0:16

Дяволски си прав НО .. не можеш да му кажеш гък щот си е негово тва дет продава...
На колегата му кажи друг път вместо да се уговаря да си пусне шитните на търг ..
Дет има една дума ...Заеби... :) :да:

Потребителски аватар
Winner25
Автомобил: VW Passat B4 B6
Двигател: ABS BKC

Мнениеот Winner25 » Нед 10 апр 2011 0:19

Колегата LEADER е прав донякъде, мен обаче се е случвало колеги да ме карат да им пазя нещо и в последствие се отказват без дори едно съобщение във форума да ми напишат.

Потребителски аватар
anrus
Автомобил: Golf2 10Millionen и Golf2 Country
Двигател: RF-1988 и 1P-1991

Мнениеот anrus » Нед 10 апр 2011 0:25

LEADER_ написа:http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=47&t=258701
Поръчал съм на колегата да ги прати с куриер сутринта на 09.04.Айде куриера затворил.Уговорката остава за понеделник.Цената е направена дал съм си координатите за пратката...но колегата продължава да повдига темата.Мисля че вече има уговорка и тя трябва да се спази.Явно колегата докато дойде понеделник ако случайно ги продаде и вземе 5-10 лева от горе ще е по-доволен,а с другия колега с който се е уговорил (аз) да д......а супата.Вие как мислите?

Ако си му подбивал обявената цена, не е редно да имаш претенции.

Потребителски аватар
LEADER_
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот LEADER_ » Нед 10 апр 2011 0:26

Winner25 написа:Колегата LEADER е прав донякъде, мен обаче се е случвало колеги да ме карат да им пазя нещо и в последствие се отказват без дори едно съобщение във форума да ми напишат.

Колега тука не става дума да ми ги пази а направо да ми ги изпраща.Все пак има сделка но продавача явно не мисли така...както и да е.Модераторите ако решат да изтрият темата.

Потребителски аватар
LEADER_
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот LEADER_ » Нед 10 апр 2011 0:29

anrus написа:
LEADER_ написа:http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=47&t=258701

Ако си му подбивал обявената цена, не е редно да имаш претенции.

Колега нормално е във форума всеки да се пазари за цена..Аз не му подбивам цената.Предлагам му цена той я обмисля и се съгласява.Скоро продадох музика.Беше обявена за 200 лева и от много пазарлък я дадох за 150 лева.Всеки има право да предлага цена.Първия който му хареса цената му я пратих без да продължавам да повдигам темата Някой ако не го устройва цената не намаля и толкова.Айде пращайте темата в небитието пък аз ще се моля до понеделник никой да не ги вземе. :D

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Нед 10 апр 2011 1:16

1. от темата не става ясно, че си се спазарил с него
2. може да ги продаде и на друг, може и не. Ако ги продаде как ще докажеш, че ти си постигнал пръв договореност за определена цена...

тука все повече ми прилича на БИТАК и затова ще заключа. Ако те прецака, АКО, пиши и помисли как ще докажеш, че пръв си договорил

Върни се в “ОФФ-Топик - други”