Да си призная много от нещата не ги разбирам, та ако може някой да ми помогне с рабрирането...
Та да вземем младите хора тук, живея в малък град, но това което ми прави впечатление:
1.Хората, които са да кажем на моята възраст около 20-те, повечето не работят обаче всеки ден пият по 5-6 кафета, обикалят с колите по ЦЯЛ ден нагоре-надолу, завоите се взимат с ръчна и гуми, чалгията естествено е на макс и прозорците съотвтно изцяло свалени за да могата и гражданите пешеходци да се насладят на това достижение на ритъм и лирика! Ако случайно изпуснете някой, няма проблем - след малко няма как да не го видите/чуете. Вечер по главната се кара със 100 защото за тези коли и рейсъри ограниченията са за балъците. Но пък при видима партулка гъзарията им спада :063: и почват да карат с 35, защото нямат я граждаснка, я точки или нещо друго...Ще си кажете, че това не е нещо нормално, но като града е 6км в диагонал се набива на очи. Присъствал съм на разговори в които участниците са над 30 години, които обясняват как една Корса 1,4 или 1,6 не помня точно, то една глупост ли е, се движела със 180 км/ч и всички: Ееее, да много въри колата!

2. Студентите - всеки реве нямало пари, колко било зле тук, но пък почти всеки е с лаптоп, пред общежитията кошниците подобни на моя стават все по малко и преобладават коли около 10 годишни, вместо пълнолетни.

3. Живот и начин на мислене - още малко ми остава да завърша магистратурата ми и няма търпение да сменя града. Живея на 5-10 минути от центъра и до офиса ми примерно са около 1200-1300 крачки(така казва Нокия-та

Така, трудностите за мен и приятелката ми произхождат от това, че нямаме климатик в квартирата и закупуването му за още няколко месеца е нерентабилно и в следствие на което прозорците откъм улицата вечер се отварят на 50% за да има някакво течение. Но акустиката при отворени прозорци е толкова добра, че всяка една изтезана нота от репертоара на на "певицата"(който е ебсолютно един и същ всяка една вечер

Онзи ден - както споменах се кара максимално разложен в колата, та една кола управлявана от млад човек естествено с една ръка, другата е прекалено заета с честата смяна на скоростите ама, така тежко започна да паркира още в движение(защото имаше доста хора в района и требе да го видят), че удари джанта/тас и гума в бордюра и се чу хубав звук. Колко съм се смял не е истина. :applause:
Друго - ставам една сутрин преди работа и получавам смс от Еконт, че джантите са ми пристигнали. Супер, качваме се с приятелката в колата, карам я на работа и отивам пред Еконт да си взема глупостите. Та стигам до там и една кола работи точно пред куриерите, няма никой вътре и нито може да мина, нито да паркирам. Свирнах с клаксона за да уведомя, че има някой който чака и излезе един субект на около 30-35, който ми каза: Свирни още един път и ще видиш какво ще ти се случи! :shock Издразни ме много и влязох вътре да го помоля да ми повтори, защото си мислех, че не го бях разбрал. Имаше бая хора вътре и след като го накарах да повтори пред всички какво каза отвън и защо се прави на интересен, тона му се промени и измъмри нещо. (По принцип не съм ама грам конфликтна личност, но досега съм имал съдебно вземане-даване с няколко боксьорчета и един симпатяга, който ми извади пистолет и го опря в прозореца на колата ми за мое щастие се развиха нещата както си беше редно) Та излязох и се опрях на колата ми да видя какво ще стане. След някакви секунди дойде зад мен друга кола и тя сврина, отидох и казах на човека, който си беше на средна възраст, че шефа вътре е казал да го чакаме. Ей - и той като се ядоса, влезе и той и го изкара набързо набързо и съответно шефа тръгна с гуми, иначе не може да докаже важността си.

Та всичките тези неща от комплекси ли са, от нямане ли е, от от концентрирана форма на битовизъм ли е?