Мани мани , страшна обърквация и неотговореност стана с обявите .
По принцип трябва да задължавате този , който ви изпраща какъвто и да е колет , джанта/ти или каквато и да е част или нещо друго , да има опцията "прегледай и пробвай преди да платиш " ! Все още не съм , но ще почна да казвам на всеки да ми праща части или каквото и да е с опцията за преглед и проба преди да платя , и ако това , което ми е изпратил не съответства на описанието което ми е дал , или има забележки , за които не ми е споменал ще откажа пратката .
До последно бях , и все още съм доверчив на всеки и почнаха много да се базикат с мен - де с неточна информация , де със счупени неща или пък имащи забележки ,
за които си личи , че не са от транспорта или от скоро .
Забелязах , че в този форум си патят колеги , които са от дълго време във форума и го посещават почти всеки ден . Много сме доверчиви , но трябва малко да стегнем края , за да няма пак такива теми .
Колега ( Никиту ) гледам , че си правиш колата с кеф и купуваш само хубави неща ( за което те подкрепям ) но от следващия път и ти бъди малко по-
на мясти и задължавай да има опцията за преглед и проба !
Съжалявам колега за случилото се , но поне се радвам , че си си намерил частите , които са ти трябвали , макар и не от колегата ,
който е бил длъжен ( смятам , че и все още е ) да ти ги прати .