ChimeyJimmey написа:Като преминавам покрай тия темички, чудя се - дали пък не трябва да се спре свободната търговия в този форум... ?![]()
Да останат само платените търговци...
Бах мааму!
ChimeyJimmey написа:Като преминавам покрай тия темички, чудя се - дали пък не трябва да се спре свободната търговия в този форум... ?![]()
Бах мааму!
ISRalien написа:ChimeyJimmey написа:Като преминавам покрай тия темички, чудя се - дали пък не трябва да се спре свободната търговия в този форум... ?![]()
Бах мааму!
Кажи ми ква е логиката да имам 4 джанти за продаване и да трябва да си платя обявата?
Да не говорим колко неща се изпадат "на далавера"...
Смисъл винаги има, както и риск.
Ма то и никой не ти гарантира като идеш в ресторанта, че готвача не ти се е изплюл в супата...
donMaranzano написа:Аз навремето дадох предложение. Сайта е плацдарм за търговия. Но, за да извършваш такава трябва да бъдеш удобрен от модератора на раздела и да имаш препоръки от други лица, които да гарантират за теб. Иначе няма оправия от селяндури.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 52 госта