Незнам за Вас ама мене ме е срам

musura написа:МдаСкотланд ярд са проверили случая и са дали становище, че няма достатъчно доказателства за извършено престъпление. Определено имам повече доверие на Скотланд ярд, отколкото на МеВеРе
tyo написа:vassilplp написа:Ей на това му викам дупедавство.
Колега какъв българин си ти?
Защо колега да е "дупедавство"? Смяташ, че Скотланд Ярд са по курумпирани от нашите полицаи?
Явно не си имал "взимане-даване" с родното МВР
DragoGT написа:напротив заради шибания митничар дето я е пуснал тази чиния и заради полицая дето не е проверил сигнала на време!!
полицият знаела че е изнесена
ами защо чак сега реагира бре?!?!
а не преди 7-8 години?
chefito написа:Кофти случка. Тъпо е че се отвори спор за нашите полицаи и за скотланд ярд. Повече от ясно е че навсякъде има огромни далавери и корупция. Не мисля че в скотланд ярд са цветя за мирисане. И там си имат кирливи ризи. По случая мнението ми е че е явна контрабанда.....ама сами сме си виновни като не можем да се справим с купчина крадливи иманяри, които ровят като къртици навсякъде....
vassilplp написа:така ли мислиш ела да те запозная с една камара полицаи и най вече с баща ми.
vassilplp написа:Това е БЪЛГАРСКА история ОТКРАДНАТА от някой идиот и продадена за жълти стотинки
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 34 госта