Незнам за Вас ама мене ме е срам
Аукционна къща"Кристис" по силна от БГ властите
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Huizel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
musura написа:МдаСкотланд ярд са проверили случая и са дали становище, че няма достатъчно доказателства за извършено престъпление. Определено имам повече доверие на Скотланд ярд, отколкото на МеВеРе
Хехе
Къде е намерена? може би в England?
В такъв случаи ако след 2-3годинки и Панагюрското съкровище бъде дадено на търг така пак ли пак ще мислите?/ако Скотланд ярд кажат че няма достатъчно доказателства по случая/.
Не е коректно да принижавате до клошарска степен МВР само със наблюденията си относно деиствията на отделни служители от КАТ.
В МВР има много кадърни хора на които повярваите им ПУКА за Нас.Жалко,че малко хора ги познават.....
- vassilplp
- Автомобил:
- Двигател:
tyo написа:vassilplp написа:Ей на това му викам дупедавство.
Колега какъв българин си ти?
Защо колега да е "дупедавство"? Смяташ, че Скотланд Ярд са по курумпирани от нашите полицаи?
Явно не си имал "взимане-даване" с родното МВР
така ли мислиш ела да те запозная с една камара полицаи и най вече с баща ми.
Защо всички като чуят за МВР си мислят за КАТ и регулировчици.
А като гледам с мисленето.......
Това е БЪЛГАРСКА история ОТКРАДНАТА от някой идиот и продадена за жълти стотинки, а ти защитаваш Скотланд Ярд.
Заради такива като теб България е в такова тежко състояние
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
DragoGT написа:напротив заради шибания митничар дето я е пуснал тази чиния и заради полицая дето не е проверил сигнала на време!!
полицият знаела че е изнесена
ами защо чак сега реагира бре?!?!
а не преди 7-8 години?
Точно това ми беше мисълтта. Някой БЪЛГАРИН я е изнесал тази чиния! Това, че властите в БГ не са си свършили работата, не означава, че английския колекционер, който е броил пари на нашите иманяри, трябва да я върне
Не съм запознат много-много с юридическите термини, но има едно такова нещо, че когато купиш нещо без да знаеш, че е крадено и докажеш, че е така - значи не си виновен.
Ако ти си купиш нещо и утре се окаже, че този който ти го е продал го е купил от някой, който го е откраднал? Кой е виновен? Крадеца или последния купувач, в който е намерена стоката?
Българската държава имаше възможността да отиде и да натдава за чинията, обаче не го направи, явно им е много скъпа ...
Ето тук намесвам и онзи пич- бащата на Съвестин, момчето което преди 10 години изчезна безследно - та човека осъдил държавата за бездействие, съда му присъдил 10 хиляди лева обещетение. И какво си мислите, че държавата гузно е платила на човека, полагащото му се обезщетение? Нищо подобно, в момента юристите на министерски съвет обжалват решението на съда
А ние тука за чинии си говорим и за българщина и кой е по-по-най българин!
- kotse_botse
- Спортист - антипияница
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Споко, за сега май никой няма да я купи, щото потенциалните купувачи се страхуват от запор и изземване. Има някаква международна спогодба за националните исторически паметници и ценности, на която наште хора се позовават и за това няма интерес към чинията.
А като са много чисти и добри МВР, защо са допуснали това да се случи. Аз лично няма да се учудя ако от продажбата на тази антика са спечелили хора, с чиято благословия чинията е напуснала границите на България...
А като са много чисти и добри МВР, защо са допуснали това да се случи. Аз лично няма да се учудя ако от продажбата на тази антика са спечелили хора, с чиято благословия чинията е напуснала границите на България...
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Кофти случка. Тъпо е че се отвори спор за нашите полицаи и за скотланд ярд. Повече от ясно е че навсякъде има огромни далавери и корупция. Не мисля че в скотланд ярд са цветя за мирисане. И там си имат кирливи ризи. По случая мнението ми е че е явна контрабанда.....ама сами сме си виновни като не можем да се справим с купчина крадливи иманяри, които ровят като къртици навсякъде....
- relaxxx
- Автомобил: 4x4
- Двигател:
- Контакти:
chefito написа:Кофти случка. Тъпо е че се отвори спор за нашите полицаи и за скотланд ярд. Повече от ясно е че навсякъде има огромни далавери и корупция. Не мисля че в скотланд ярд са цветя за мирисане. И там си имат кирливи ризи. По случая мнението ми е че е явна контрабанда.....ама сами сме си виновни като не можем да се справим с купчина крадливи иманяри, които ровят като къртици навсякъде....
Абсолютно вярно! В случая англичаните ше си гушнат паричките от продажбата на чинията, а ние ше се захапем за дупето, щото мога да ви гарантирам че тая чинийка някой си е платил солидно да я изнесе. Тя случайно не може да излезе от страната, та сега се опитва да си я върне пак, за да си я гледка вкъщи и да му е гот.
- tyo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
vassilplp написа:така ли мислиш ела да те запозная с една камара полицаи и най вече с баща ми.
Жив и здрав и да се запознаеш с още толкова
vassilplp написа:Това е БЪЛГАРСКА история ОТКРАДНАТА от някой идиот и продадена за жълти стотинки
Колега, вместо да се "пениш" вземи малко прочети книжки!
Шумерската история е в Пергамонт Музеум Берлин, Египетската история е в Лувъра и във Британския музей в Лондон. По-голямата част от богатствата на инките и маите(между 150~250 тона злато, сребро и скъпоценни камъни) са собственост на Ватикана а останалата на Краля на Испания.
- kotse_botse
- Спортист - антипияница
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”